Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 15. februar 2011

Romantikk i lange baner

Vi hadde en fantastisk ValentinsDay i går! Da familien kom hjem, hadde jeg disket opp med en superromantisk middag bestående av papp-fiskegrateng med tilbehør. Etter å ha nytt middagen sammen i 6,5 minutter, bar det avgårde på trening for to av puslespillbrikkene. Da de var vel hjemme igjen, dro vi alle ut for en romantisk kjøretur til ishallen. Der ventet et foreldremøte som varte og rakk, og med litt småleie unger fortsatte den romantiske bilturen hjem igjen. Mannen disket opp med kveldsmat til ungene, laget i rekordfart, før tre overtrøtte unger kom seg i seng, noen timer seinere enn de hadde godt av. Endelig kunne vi foreldre nyte en megaromantisk kveld; far slappet av foran pc'en i 2.etg, mens mor slappet av i 1.etg foran en tv som plutselig ikke ville gi en lyd ifra seg. Kun én kanal funket som normalt - en svensk en, som sendte et program jeg ikke en gang husker hva handlet om, sååå interessant var det!

Jeg hadde planlagt at jeg og min kjære skulle sitte sammen med et glass champis hver og se på en slik sky, men værgudene sviktet oss... Det var for kaldt, for overskyet, for snøete og for mørkt... Så da får vi heller sitte på hver vår pc med et glass vann (siden jeg ammer og babybrikken ikke vil ta flaske) og studere dette bildet som jeg har lånt herfra.
Flere som har hatt det romantisk?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, det hørtes mistenkelig kjent ut!
Ganske ofte tenker jeg at vi skal ha kjærestekveld, men når ungene har sovnet er jeg like ved å sovne selv. Hver eneste kveld! Er det ikke typisk?

Valentinetøyset passer best for drømmere og realister uten barn.

Hilde sa...

Når kvelden kommer, er det veldig godt å slenge seg ned på sofaen med tv og pc (blir litt mye av det på dagtid også, må jeg innrømme, siden jeg er hjemme i permisjon...). Koselig med oppmerksomhet 14.feb, men det er tross alt bare én av maaange dager i året. Hyggeligere med det som skjer utenom "programmet".