Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 23. februar 2012

Bursdagsgaveønske

Jeg har lenge tenkt hardt og inderlig på en sak. (Ikke noe sarkastisk tilbakemelding på dette utsagnet, takk, 1.betjent!) På hvorvidt vi TRENGER en iPad i huset. Ja, for det kan man jo trenge. Men med et stort antall lignende duppedingser i hus, har jeg slitt litt med gyldige grunner. Det hele koker vel ned til at det rett og slett bare er lysten på en slik duppedings som er fremtredende.

Nå hadde jeg en plan om at hvis jeg fant en usedvanlig god grunn til at vi absolutt trenger nevnte dings, så var det et bra bursdagsgaveønske. Vel, jeg sleit som sagt med disse grunnene (de gode grunnene altså), men så viste det seg at jeg ikke hadde trengt å gå så hardt i tenkeboksen. I går hadde fruen bursdag, og hva var det som åpenbarte seg da papiret på en pakke ble revet forsiktig lirket opp? Jo, en skinnende hvit og fin iPad! Det var visst flere som mente huset trengte enda en teknisk sak. Gode grunner eller ei, noen ganger har man rett og slett bare lyst på :)

Er du glad i tekniske "nødvendigheter"?

11 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer med dagen - og en super gave. Veldig kjekk dings. Bare tenk så enkelt du slår opp oppskrifter mens du holder på på kjøkkenet for eksempel. Super å ha med på tur; Spill, blogg, web.

Hilde sa...

Åja, gjett om jeg ser mulighetene. At jeg kan gjøre alt det samme med iphonen, trengs jo ikke nevnes. Men det er jo godt med et større format. Iphonen ble plutselig så liten!
Og å se film på iphonen blir litt slitsomt, tror jeg... (at vi har bærbare DVD-spillere trenger vi jo heller ikke å snakke særlig om).

Whitebite sa...

Nå føler jeg plutselig at ALLE har en slik sak.. sukk.
Da MÅ jo bare jeg også få meg en slik snart, eller hva Hilde?

(argumenterer som en fjortis nå, men samma det)

Gratulerer med vel overstått, og ny Ipad! gode klemmmer:) )

Hilde sa...

Jepp, god nok argumentasjon det der, Whitebite! Jammen, ALLE har, jo!!!

Anonym sa...

"Alle andre har" hehe..

Selv er jeg fornøyd bare jeg håndterer pc og mobil, trenger eller "trenger" ikke mer.

Gratulerer med dagen! Fikk du kake?

Hilde sa...

Takk! Fikk både kake og sang ;)

Mona sa...

Kjøpte en til familien til jul. Under samme tvilende "gode" grunner...

Jeg og barna synes godt vi "trengte" en, mannen synes vi kunne få en til jul, men så ingen spesiellt gode grunner og mente han iallefall ikke hadde noe interesse av den. Gift med en mann som ikke er interessert i tekniske duppedingser jeg nemmelig.

Men jammen bruker mannen den også! Begynnte i jula, med julemat man trengte litt netthjelp til - kjekkt. Så er det jo hyttedrømmen da - kjekt å lete på Finn.no ol. Ja og så er det jo sportsnyheter da...

Joda mannen er tilfreds han - selv om det selvfølgelig er jeg og barna som er blitt helfrelst selvfølglig ;0)

Gratulerer med vel overstått og gratulerer med ny fin hvit Ipad (ett "must" for etthvert hjem
;0) )

Pia sa...

Ipad er kjekt. De fleste i huset er hekta på den, toåringen er verst.

Bente sa...

JA vi liker DUPPEDINGSER og JA det står på ØNSKELISTA til bursdagen min her også (12 mars) :o)

kanskje vi har vært snille og er heldige begge to?

Karen sa...

Jeg har vært uten bærbar pc i altfor mange måneder, og jeg har en haug av grunner for at vi trenger en I-pad, eller en annen teknisk brukbar dings.... Meeeen, de er jo langt ifra gratis, så det er nok ikke store sjansen for at det dukker opp en her med det første desverre :(

Men JA til tekniske "nødvendigheter"!!!!

Cecilie von der Ohe sa...

Gratulerer med overstått og ny iPad. Jeg kan også godt tenke meg iPhone og iPad, men jeg hører jo bare lyden, så jeg trenger ikke det store formatet og kan sikkert klare meg med iPhone. Iphone kan jeg jo dessuten ringe med også, og jeg synes det er en fordel at den tar mindre plass enn iPad.

Cecilie