Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 20. februar 2011

Prestasjonsgivende mat (?)

Junior skal reise helt til Lillehammer i dag for å spille ishockeykamp, og da trengs det mat - masse mat.

For noen dager siden holdt en eldre spiller foredrag om kosthold for gutta (og foreldrene), og her var det jammen mye som gikk inn i Juniors hode gitt! Helgehandlinga tok tid og det var mye nytt som måtte handles inn. Han har blitt svært så velvillig til å smake på (for han) nye ting. Og han har nøye planlagt hva han skal ha med av mat i dag, innhold av karbohydrater og proteiner, og hva som skal spises når. Masse karbohydrater før kamp (noe et par timer før, og andre ting like før), og påfyll av proteiner etter kamp. Snakker vi helsefreak?! Mor har bare utført ordre i dag (og skutt inn noen små tips...), og Junior er svært fornøyd og forventningsfull til dagen i dag. Mon tro om prestasjonene blir enda høyere med riktig mat?

Masse pasta, kyllinsalat med pasta, ost, grønnsaker og babequesaus,
grove rundstykker, juice (og vann er jo også selvfølgelig med),
grønnsaksblanding, banan, ost, tørket frukt og nøtter.
Go go team 99!!!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Det er ikke maten sin feil hvis han ikke presterer nå. Ser nydelig ut.

Hilde sa...

Du fikk til å kommentere nå :o)
Ja, får håpe på god prestasjon nå! Og kampvilje! Det ble jo en hel bag med mat :o) Men så er det også kvelden før de er hjemme igjen, så det skal holde til mange timer i buss og ishall.