Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 4. februar 2011

Pengeprinsessa

Til sommeren skal vi på Syden-ferie, og prinsessa har begynt å spare feriepenger. Hun har ikke så mange formeninger om hva hun skal bruke dem til, men hun vet at det er fint å ha med penger på ferie. Hun kan ikke spare i lommeboken sin, for de pengene som er der er litt for lett å bruke - hun innser det selv. Fine sparebøsser har hun en drøss av, men ingen av dem kan måle seg med storebror sin "feriepenger-sparebøsse": nemlig et helt klart og fantastisk....(trommevirvel)....syltetøyglass! Det måtte hun bare ha!
Og siden hun er meget glad i stæsj og det som måtte finnes av pynt, måtte glasset styles litt opp. Litt frustrasjon oppsto da hun innså at det ikke var plass til flere klistremerker, men hun var til slutt svært fornøyd med jobben sin.


Hun fant raskt frem til de kontantene hun var den stolte eier av og puttet dem i glasset. Men det var jo ikke nok da, og hun er litt utålmodig etter å få fyllt opp glasset. Hun satte igang med å pynte små lapper, som hun hadde et håp om å få selge til sine foreldre. Det ble knallhard pruting med far, men hun var steinhard. Ikke noe slingringsmonn her, nei! Så da ble det litt mer klirr-klirr nedi glasset :o) Må nevnes at lappene og klistremerkene hun brukte hadde hun nettopp fått fra sin mor, så det er vel klart hvem som tapte på dette her...
Og du verden hvor ivrig hun var etter å gå med søppel i kveld, i håp om noen ekstra grunker ;o)

Ingen kommentarer: