Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 13. februar 2011

Morsdag og halvårsbursdag

I dag har vi hatt to ting å feire. Ikke helt ukjent: Morsdag. Vi har hatt besøk av mamma og pappa i helga, så da fikk vi feiret min mamma også.
Junior var ivrig baker på kjøkkenet - med litt pappahjelp. Vi andre kunne slappe av i stua... Men jeg måtte kaste et par lettere bekymrede blikk inn mot kjøkkenet og alt rotet som etter hvert bygde seg opp der... Barn på kjøkkenet medfører gjerne litt rot, som mammaen får den store ære av å fikse på etterpå. Men pappaen var så grei at han tok ansvaret :o) Etter hvert kom det ei flott eplekake på bordet, og Junior var stolt som en hane over bragden! Godt smakte det også, flinke gutten! Gavekort hos hudpleieren vanket det også på mammaen, så da skal mor få få silkemyk hud :o)

Så: Lille Frøken Fryd er 6 måneder i dag. 1/2 år! Tenk det! Lille babyen min begynner å bli stor. En solstråle med høyt stemmevolum og deilige valker både her og der. Familiens lille engel :o)

Fine jentene mine :o)


Posering for fotografen - mulige modellkarierer i sikte?

Håper alle mammaer har hatt en deilig dag!

1 kommentar:

Hanne Viklund sa...

Kor søt dæm e <3
Savne dåkker!
Hils alle der hjemme