Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 23. februar 2011

Telefon-utforskning

Jeg har ikke tid til å blogge. Ikke til så mye annet heller... Jeg har nemlig fått Iphonen min i dag (levert på døren av et bud - også så viktig som jeg følte meg da gitt!), og her er det mye som må læres og sjekkes ut. Her må det trykkes og dras og prikkes og jeg vet ikke hva. Åj, nei der ble det feil, ja... Hvor er jeg nå? Og hva skal jeg gjøre? Ganske mye av den slags utsagn.
Jeg kjenner at jeg og telefonen siger inn i vår egen lille bloble, og her blir vi nok ei stund. "Unger; grandis i fryseren, vi snakkes om et par dager!"

5 kommentarer:

tøflus.no sa...

Hei!

Tusen takk for kommentar på bloggen min. Beklager at jeg ikke har svart på kommentaren din før nå. Blogglysten har ikke vært helt til stede i de siste.

Jeg har laget headeren min i picasa. Veldig enkelt egentlig. :-)

Anonym sa...

Hallo! enn jeg da?

Hilde sa...

Tøflus; Masse fint i nettbutikken din :o)

Anonym; kan det være mannen som også vil ha middag? I så fall, ja du skal også få. Grandis til alle :o)

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he, jeg venter også på min iPhone, om noen dager må jeg også finne meg en sånn boble. Kjenner jeg gruer meg litt....samtidig som jeg gleder meg også. Lykke til med innsetting i ny telefon, kom gjerne med tips.

Hilde sa...

Det går fremover med telefonen, men enda mye igjen før vi har blitt godt kjent, telefonen og jeg ;o)