Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 17. april 2011

Viktige behov? Og stellepose.

Noen fler enn meg som stadig skaper seg behov for gjenstander man strengt tatt ikke trenger? Som en slik for eksempel?


Jeg har som regel stellevesken med meg overalt (så lenge baby er med i hvert fall...), og der finner jeg stort sett det jeg trenger til henne.
Men så forekommer det at jeg bare har behov for å ta med våtservietter og bleie, og da blir den store veska tungvindt å drasse på, f.eks. når man er på kafé, og bare skal ta en snartur inn på stellerommet. Så da har jeg skapt meg et behov for en liten stellepose kun med det aller nødvendigste. Et behov jeg ikke visste jeg hadde. Et behov jeg heller ikke hadde da de to eldste var i bleiealder. Men NÅ har jeg det behovet! Godt man da kan sy en slik pose og få tilfredsstilt det voldsomme behovet... Så får vi se om behovet er like sterkt når posen er her.


Pose med plass til en pakke våtservietter, et par bleier, evt et lite stelleunderlag eller annet man trenger.
En liten oppbevaringslomme er sydd på innsiden for eventuelle småting.


Har du oppdaget noen materielle behov du tidligere
ikke visste du hadde?

5 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Javisst skaper man seg behov. Plutselig bare MÅ man ha ting det i ettertid viste seg at man slett ikke trengte. Da vi fikk nr. 3 skapte jeg (sterkt påvirket av barneutstyrsprodusentene, reklamebyråene og ikke minst ulike gravide- og mammaforum) diverse materielle behov. For eksempel måtte jeg plutselig ha en badebalje man kunne brette sammen etter bruk. Den viste det seg jo fort at vi slett ikke trengte. For vi slang jo bare ungen oppi badekaret sammen med de to eldste da de badet. Og hva med en egen boks med skuffer og greier til små kremer, våtservietter og lignende på badet? Den trengte vi ikke. Den ble bare stående og støve ned. Snodige greier.

Fin pose forresten! Flink du er :-)

Fortsatt god søndag!

oppsummert sa...

Behovet handler vel først og fremst om å skape? Du er jo både kreativ, dyktig og arbeidssom.

*fremdeles i dyp beundring*

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Stikker innom for å ønske deg en god påske:)

Hello Baby Lou sa...

Sånne behov dukker stadig opp her i heimen. Stelleveske henger fremdeles på knaggen i gangen, det hender ennå at den trengs. Men jeg merker det er godt den brukes sjeldnere og sjeldnere, ble ganske så lei av å drasse på store veska. Hurra for små, nette vesker, nemlig..

Line Marit sa...

Så lurt å ha :-). Sånn skal jeg ha når lilleknøtt kommer en gang i september. Bare at jeg ikke kan sy, da... Hmm... Men gode venner er bra å ha. Eller ei svigermor ;-)

God påske!