Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 18. april 2011

Å bare være

Til tross for at jeg er hjemme i permisjon og dermed har fri hver eneste dag, så er det fortsatt fantastisk deilig med helg og ferier. Det ligger nok godt fastbrent under topplokket etter mange år på skole og jobb.

Hele vinteren har vært fryktelig hektisk for Puslespillfamilien, men nå har aktivitetene sluppet taket, og vi kan se dager på ukeplanen som utrolig nok står åpne. Vi har til og med mulighet til å være impulsive!
I dag skal vi bare VÆRE! Og det er utrolig deilig :o) 1.betjenten, stakkars, må jobbe, men vi andre har fri. Nydelig vær, hagen har fått sin vårpuss og påskepynten har kommet på plass.
Det er nok av arbeidsoppgaver både inne og ute, men ingenting som MÅ gjøres. Så da koser vi oss og gjør akkurat det som faller oss inn :o)

Vi holder oss hjemme i påsken og bare nyter fri og deilig vårvær. God påske, folkens!

3 kommentarer:

oppsummert sa...

Høres ut som en veldig god plan, blir noe av det samme hos oss.

God påske!

Hello Baby Lou sa...

Det er godt å bare være, ha god tid og ta dagene som de kommer. Etter permisjonen med minsten var det en stor overgang å være tilbake i full jobb. Stressende dager, og masse skulle og burde ha gjort. Da er påskeferie gull verdt. Det er godt å skru ned tempoet og kose seg med ungene.

Ha en flott påske!

Maichen sa...

Så herlig :) Her er det også kvalitetstid i hjemmet som gjelder!

Riktig god påske til deg og dine!