Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 11. april 2011

Overnatting og GODTERI!

Prinsessa er stor! Så stor at hun skal på overnattingstur sammen med de andre skoleknertene i barnehagen (altså de eldste barna). I morgen drar gjengen til ei hytte, hvor de skal leke og spise og ha det gøy sammen - og overnatte. Det er stor stas. Prinsessa har gledet seg til denne overnattingen helt siden fjorårets skoleknerter dro på sin tur. Og det som sitter hardest igjen i minnet av deres gjenfortellinger av turen, er: "Det er lov å ha med seg brus og godteri!" Tenk det, bedre begivenhet kan det jo ikke bli!
Vi skrev pakkeliste sammen, og da ble brus og godteri gjentatt tre ganger, så hun til slutt var heeelt sikker på at mor hadde fått det med på listen. Sovepose og kosebamser er viktig (den nye soveposen hun nettopp fikk i bursdagsgave skal prøves ut i virkeligheten). Hva mer må med? Kjoler og mini-tv'n mener frøkena. Mor er mer skeptisk til det. Også nugatti-brødskive! Ok, det er greit til matpakken på turen til hytta. På tampen kommer Prinsessa på tannbørsten, så den blir også påført lista. Nå er hun godt fornøyd og klar for tur. Mor vet mer som skal med, men det er ikke Prinsessa så opptatt av.


I morgen tidlig skal mor kjøre frøkena til barnehagen og ta et tårevått (?) farvell, før hun reiser av sted sammen med alle vennene sine. Frøkena selv er kanskje heller høy på forventninger og glede. Mor har nok litt mer sørgmodige tanker... En natt uten snuppa kan man klare, men tanken på at hun nå er så stor, er litt med vemodig. Akk o ve så fort tiden går...!

3 kommentarer:

Johanne Brekkevold sa...

Så gøy da! Det kommer til å gå helt fin fint! Selv om du kanskje gruer deg litt. Emilie hadde så absolutt elsket det hun også:)

Osloskånskan sa...

Hun kommer til å ha det helt topp! Så får Mor heller leve med litt hjertesnörp...

Hilde sa...

Melding fra hytta; Prinsessa er den "fødte overnatter" - hun savner ikke mamma og pappa i det hele tatt! Og vi har i grunnen hatt det litt stille her hjemme... Ørene har fått hvile...