Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 26. april 2011

Junior på turJunior er stor - veldig stor, har jeg vært nødt til å innse. Sammen med alle sine klassekamerater sitter han nå på bussen på vei til barneskoletidens høydepunkt; leirskole!

Han forlater sin mamma og pappa i hele fem dager til fordel for morsomme opplevelser med en stor gjeng 11/12-åringer. Kan du skjønne det?
Han får nok fantastiske dager og savner oss nok minimalt - djiiises, han er jo stor og tøff! Men mamma'n har litt vondt for å svelge at vi ikke hører livstegn fra poden før hjemkomst lørdag. Mobiltelefoner er forbudt for Junior og gjengen, så da er det bare å satse på tankeoverføring. Sukk...

9 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Eldste datteren var på leirskole i fjor, hun var veldig fornøyd med oppholdet!(Men jeg husker godt en liten klump i halsen da bussen kjørte avgårde med spente barn... :O)
Og mellomstemann skal til Langedrag om noen år, det blir nok veldig bra!
Ha en fin dag,
klem Fredrikke

Pia sa...

Skulle til å skrive at "Åj, har du en så stor sønn!", men så kom jeg på at min eldste sønn skal på leirskole i september...
De får det nok supert!

Frihet-Natalie sa...

Ja gutten her har også hatt en uke på tur!!
KRISE for oss og glede for han ;)

Junior kommer nok til å ha en super tur med masse glede!!

oppsummert sa...

Heldige dere er som får leirskole! Har de jobbet for å få inn penger til skolen eller får de alt dekket?

Leirskolen er test for hvor store ungene virkelig er, det er ikke uvanlig at selv de tøffeste blir våte i øyekroken når natten nærmer seg.

Lykke til! Tenker nok han vokser ganske mye på disse dagene...

Janet sa...

Huff, nei det er nok sikkert ikke så lett det der. Men han kommer nok til å kose seg! Det er det viktigste ;)

Liv-Inger sa...

Hjelpes, tiden går fort! Men han kommer til å storkose seg, vettu. Som du sier, blir nok verst for mammaen ;-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Åååå, husker leirskolen i sjette klasse SÅ godt. Stor opplevelse. Han får det fint og mamma må bare innse at han ikke er en liten gutt lenger......sier hun som helt sikkert kommer til å ha det på samme måte om noen år. :-)

Hilde sa...

Jeg husker også da jeg selv var på leirskole. Mange flotte opplevelser og minner, og så så store som vi følte oss! Blir nok flotte dager for poden og gjengen :) Jeg får bare slå meg til ro med at så lenge vi ikke hører noe, så har han det bra.

Oppsummert; de er heldige og får dekt hele turen. Godt å slippe kakesalg, lotterier og den slags, for det er det jammen nok av innen idretten!

oppsummert sa...

Ja, det må være godt å slippe å jobbe for. Her starter de i 3.klasse med diverse tiltak for å får nok penger til å komme på leirskole i 6. eller 7.klasse.