Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 21. april 2011

Sa du det var påske?

Får liksom ikke helt påskefølelsen, til tross for store oppslag på butikken om tilbud på appelsiner og Kvikk lunsj. Vi er ikke helt der at vi tenker i de baner for tiden, nå som vårpussen er så godt igang.Men deilig med ferietid er det uansett! Herlig skjærtorsdag ved sjøen, med t-skjorter, grilling og blomster- og skjellsanking :o)


3 kommentarer:

oppsummert sa...

Høres veldig kjent ut, noe jeg har skrevet om her:
http://lammelaartanker.wordpress.com/2011/04/15/paske-hae/

Har gjort omtrent det samme som deg i dag, men andre sørget for lukten av grillmat. Helt klart at påske på stranda er bedre enn påske i snøen, nyter dagene så lenge jeg kan.

Ønsker deg en fortsatt fin ferie. Er alle samlet og far har fri?

Hilde sa...

Må vel innrømme at jeg er mer tilhenger av uteaktiviteter i sommerhalvåret enn i vinterhalvåret. Selv om vi har noen flotte turer ute i snøen, så vinner vår/sommerturene ;)
Nå har far fri, og vi kan være sammen alle fem. Litt av og på med jobbing for fars del, men vi nyter de dagene vi kan :) Ferietid er deilig :)))

oppsummert sa...

Akkurat passelig varmt er det også. Jeg kan krype inn i strikkekjakka og andre kan krype ut av sin egen. Våren er desidert den beste tiden, bare øynene venner seg til lyset og energien er på et minimumsnivå.

Må nesten le litt når eldstemann puster og peser i seksten varmegrader og er våt av svette i håret. Godt det er en viss tilvending til varmen slik at han ikke blir helt og fullstendig kokt i juni..

:)