Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 7. januar 2011

Ny blogger

Som om det ikke er nok blogger, er altså jeg også igang med å lage en. Må jo følge "trenden" til så mange andre permisjonsmammaer. ALLE blogger jo (jada, jeg er god på overdrivelse). Så var det valgets kvaler da; hva skal bloggen inneholde? Selv følger jeg med på både familieblogger, hobbyblogger, mammablogger, bakeblogger, interiørblogger og hva det enn måtte være. Og i ubesluttsomhetens kraft tenker jeg det kommer til å stå litt om alt her. Så får vi se hvor veien går...

Så, en liten presentasjon av puslespillet vårt:
Mammabrikken i puslespillet er veldig glad i det meste av håndarbeidshobbyer, og har i utgangspunktet tid nok til det nå som hun er hjemme i barselpermisjon. Meeen, tiden går så altfor fort, så det blir iblant bare med planene. Og da har det seg sånn, at med alt hobbyutstyret her hjemme skulle hun nok kunne klare å starte egen hobbybutikk! Men innimellom blir heldigvis noe brukt opp :o) Mammabrikken er ellers ganske god på å organisere puslespillet og prøver å ha sånn noen lunde oversikt over alle brikkene våre.

Pappabrikken er en arbeidsom kar, og det er mulig jobbejobben blir sett på som hobbyen hans også. Når han ikke er der, har han andre jobber å bruke tiden på, og da spesielt som trener eller privatsjåfør for småbrikkene. Han er god på å kjøre bil! :o)

Juniorbrikken er 11 år og midt mellom barn og tenåring - med alt det følger med fra begge verdener. Han er en aktiv idrettsgutt, og den tiden som er igjen etter skole, treninger og kamper, ønsker han nok helst å vie til data/tv-spill. Han er en supergod og iblant litt irriterende storebror til to jenter.

Prinsessebrikken er 5 (og et halvt!) år og er i den mest fantastiske og frustrerende alderen. Hun undrer seg over alt bare en 5-åring kan, og hun finner på de merkeligste påfunn. Hun er ivrig som få, og hun har de herligste utsagn og skaper mye glede. Hun kan også få sine foreldre til å ønske hun kom med pause- og spoleknapp...

Babybrikken er snart 5 måneder og er verdens mest fantastiske baby (helt objektivt selvfølgelig!). Strålende blid og med alle riktige innstillingene ut fra bestillingslista. Det eneste som ble glemt å krysse av for under bestillingen, var flaske. Så hun er en skikkelig flaskenekter, noe som medfører bl.a. at pappa måtte trille på henne rundt i Oslo i tre timer siste lørdag før jul, fordi mamma og storesøster skulle på teater og avstanden til puppen måtte våre nær... Babybrikkens hobbyer er imidlertid ganske enkle; pupp og kos - alt annet er uvesentlig!

2 kommentarer:

Pia sa...

Heisan!
Gratulerer med blogg - enig i at "alle" blogger når de er hjemme i permisjon;)
Blogging er faktisk artig og sosialt - lykke til!

Hilde sa...

Takk for det! Er jo morsomt å følge med på andre, og fint å skrive ned litt selv - så kanskje jeg selv husker litt lenger hva vi holder på med:o)
Bloggen din er jo veldig morsom å lese:o)