Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 21. januar 2011

Helgepresentasjon

Nå står helga for tur, og selv om jeg er hjemme i permisjon og dermed har "fri" hele tiden, så er det like fantastisk godt med helg som ellers. Vet ikke helt hvorfor, men kanskje ligger den gode følelsen av helg, fri og ukeslutt så dypt, at den er der likevel. Det kan i hvert fall ikke bare komme av at vi alle har fri og er sammen - for det er vi nemlig ikke. Det hørtes egenlig litt ille ut, men vinterhelgene våre er til tider noe intense... Puslespillmammaen presenterer helgepuslespillet uke 3 (med håp om full oversikt og at ingenting uventet dukker opp):

Fredag ettermiddag starter med trening for Junior, etterfulgt av bursdag (trening nr 2 ble heldigvis (!) avlyst). Pappaen har en treningsavtale, etterfulgt av dugnad for ishockeyklubben noen timer ut i natta. (Må jeg ut med begge jentene for å hente poden i bursdag ut på kvelden eller kan han sitte på med noen? Må sjekke!) Lørdag starter med noen timer fri - Yeyh! Junior spiller to kamper, som da innebærer pappa-arbeid også (som ass.trener og kioskansvarlig). Der går det noen timer. Så bærer det rett på jobb for pappaen frem til midt på natten. (Resten av oss skal kose oss hjemme med lørdagsmat og godteri, men det sier vi ikke til pappaen - vi vil lissom ikke gni det helt inn da!) Søndag skal mammaen på trening mens pappaen tar med seg jentene i ishallen for Prinsessa skal på skøyteskole. Raskt hjem en tur for så å returnere til ishallen igjen, siden Junior også denne dagen skal spille kamp. Pappaen oser videre på kveldsvakt på jobb. Og innimellom alle aktivitetene så må vi handle litt, mat skal dem jo ha så den må til og med lages (!), vintertøy skal impregneres, og så har vi jo den evige ryddinga og klesvasken! Og det var den helga... En noe normal helg i puslespillet vårt.

                   Ha en strålende helg! Aktiv eller ikke...

Ingen kommentarer: