Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 9. januar 2011

Vårt fiiine hus

Vi flyttet til huset vårt da storebror nærmet seg 4 år, og da var det aller viktigste for han å fortelle til andre: "Vi har TO doer, og den ene er grønn!" Tenk å ha en grønn do, du! (Tror at grunnen til at det var fryktelig sentralt for han, kan ha en sammenheng med at han endelig slapp å måtte vente på tur når han måtte, måtte, MÅTTE på do!)

Vi har et fiiint hus, ifølge 5-åringen! Et skikkelig, skikkelig fint hus! Jeg er jo enig, for vi trives veldig godt her. Men må jo spørre hva hun synes er fint. "Det er hyggelig å være inne liksom" svarer hun, og da må vi jo fortsette denne hussamtalen.
Og hun har mange synspunkter; skikkelig fin utsikt (hm... rett inn i nabohusene, men ok, vi har vel forskjellig syn på hva vi legger i ordet utsikt...). Det er orange..., eller mørkegult..., eller blanda! Mange rom. Fine blomster. Fine bilder. LEKER! Fine kasser (om det er lekekassene eller julepyntkassene som enda ikke har kommet seg opp på loftet, er uvisst...).
Rommet hennes er fint med rosa og hvitt, prinsessegardiner og seng med blomst på. Lillesøsters rom har fine klær i og fine sommerfuglgardiner, og storebrors rom er fint siden det er svart (??? Fargeblind? Noe svart interiør/stæsj, ja, men vil ikke klassifisere rommet i fargen svart...). Mamma og pappas rom er fint for der er det en pc, og pappa spiller altfor mye på pc'en (der fikk du den!). Badet er også fint, for der er det en fin dusj, og lillesøsters badebalje er kjempefin for den er rooosa! Stua er også, overraskende nok, fin. Der har vi tv og fin godstol. Kjøkkenet har fine gardiner. Og nå er det så bra, for vi har masse snø i hagen, og det er jo fint å ha hjemme hos seg! Om sommeren har vi fine blomster, og det er fint å bade. Så da skjønner dere vel at vi har et fint hus!?

Godt å ha ei fornøyd prinsesse! - Og som minner oss på å være fornøyde med det vi har :o)

Ingen kommentarer: