Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 11. januar 2011

Tryllekunstner... eller ikke?

Når man har spredt ungenes ankomst til jorda så mye som vi har gjort, oppdager man iblant at, til tross for at de lever i samme familie, også lever i forskjellige verdener. Som når 5-åringen stolt viser frem sine tryllekunster og foreldrene gang på gang er like overrasket over hvor fantastisk dyktig hun er, raskt blir dratt ned på jorda av storebror - som for all del ikke kan finne seg i at hun skal gå rundt å tro at hun faktisk kan trylle. DET blir for mye å svelge!

2 kommentarer:

Pia sa...

Det blir store sprik, ja - vi snakker om pubertet og rock med vår snart tolvåring, mens vesla er opptatt av Makka Pakka og klosser. Og så har du de i midten som er opptatt av lego. Og playstation. Og trylling, faktisk. Gutta har fulgt ivrig med på "Tryllekunstnerens hemmelighet" som har gått på TV3 (?), og har vært veldig fascinerte over triks som avsløres.
Ha en fin dag! Og tusen takk for veldig hyggelig kommentar inne hos meg!

Hilde sa...

Ja, det gjelder å kunne litt om alle leker og ineresser...
Vi pusset opp til "ungdomsrom" i sommer, med sofa, tv og spillemaskiner, og i andre enden av gangen ble det babyrom. Da gjelder det å kunne holde mange tanker og ideer i hodet samtidig! Særlig når man er på interiør-handletur...
Ha en flott kveld!