Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 30. januar 2011

Isprinsesse

Prinsessa har begynt å "danse" på skøyter. Hockey er gøy, men de søte kunstløpjentene er nok litt mer fristende å være sammen med og lære av. Så hockeyskolen er byttet ut med kunstløpen sin skøyteskole. En smule uvant for oss foreldre med alt dette feminine skøytestyret. Vi er mer vant til "røft og tøft" på isen. Så da vi første gang sendte jenta på isen iført arvet mørkeblå vinterdress etter storebror, hockeyskøyter og hjelm, ble prinsessa plassert sammen med guttene på skøyteskolen. Litt maskulint her? Men hun var jo såvisst ikke noen gutt, så nå har vi sørget for mer feminin bekledning - faktisk ikke dress i det hele tatt. Nei, jentene bruker ikke det!
Og i dag ble det danseskøyter for første gang på vår lille isprinsesse. Hun gledet seg og gruet seg. Litt skummelt det her med tagger på stålet... Litt bråstans innimellom og litt mindre fart, men så kom det seg. Lånte skøyter i dag, men far har allerede bestilt egne til henne. Ikke sånne billige i sportsbutikken som mor mente holdt. Nei, det måtte være noe skikkelig, og da må vi opp noen hakk i pris... Skal tro hvordan far reagerer når prinsessa selv forteller hva hun MÅ ha om noen år? Far, som er så lett å snurre rundt lillefingeren...?
Og mor har fått tak i tynn svart jakke med kunstløper på ryggen - i DIAMANTER! (Kunstløperbildet på ryggen altså, ikke jakke i diamaner da...) Kosta flesk den også, men da satser vi på at prinsessa blir fornøyd :o)

Ps! Senere skal skøyteskolen få besøk fra Disney! Dåååne!

Litt smånervøs, men veldig klar til å teste "årn'tlie danskeskjøyter"


I aksjon under en øvelse - lett som en lek!


2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Her gikk vi andre veien, fra danseskøyter til hockey. Og det var ikke så lett. Det er jo en helt annen teknikk

Den vannlekkasjehistorien din hørtes heftig frustrerende ut. Vi har tross alt bare skade på gulvet. Føler meg ekstra sutrete etter at flere har delt sine lekkasjehistorier. ☺

Hilde sa...

Det er LOV å sutre når man har vann der det ikke skal være! Lykke til med fremdriften :o)