Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 18. januar 2011

Nasse Nøff med temperament

Den sist ankomne prinsessa vår har nok noen likhetstrekk med Nasse Nøff. Som orginalen er hun litt forskremt og sjør til tider. Vi lurer fælt på hva grunnen til det er. Med så mye styr og fjas rundt seg som eldre søsken medfører, så skulle man trodd hun ble temmelig herdet. Næ-æi, ikke denne jenta! Hun skvetter til og leppa vender godt nedover, tårene presses frem og så setter hun i et forferdelig vræl. Så vi kan vel konkludere med at for mye av "det gode" er nettopp; FOR mye!
Lett undrende på hva som skjer...


Heldigvis har hun nok litt mer temperament enn den orginale Nasse,
og her er hun på god vei til å bli sint og si fra at nok er nok!


2 kommentarer:

Pia sa...

Ha ha, herlig! Det siste bildet var jo herlig!
Veslejenta her er faktisk ganske herdet - jeg kan brøle og slå i bordet på grunn av guttas kranglig og tull, men hun reagerer faktisk ikke. Båre ålreit og litt skremmende...

Hilde sa...

Ideelt sett skal man jo være så rolig sammen med en baby. Ingen høye, brå lyder og sinte stemmer... Men DET er ikke lett med eldre barn tilstede i huset... Må vel bare lære seg å tåle litt :o)