Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 21. mars 2011

Rosa ullkjole

Jeg har klart å minke garnlageret en liten smule. En ny kjole er skrikket til minstesnuppa i rosa babyull. Mønster fra Drops. Den er planlagt til bruk neste høst, for nå går det forhåpentligvis mot yndige og lette vårklær :o)


Og nå er jeg igang med å strikke en ny Mariuskjole til snuppa for neste vinters bruk. Jeg ble så fornøyd med den, og jeg har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på den. Så da er det gøy å sette igang med kjole nr to. Denne gangen skriver jeg opp maskeantall og mål, slik at det blir litt lettere å endre størrelse og å dele mønsteret hvis andre også vil strikke den.

Så nå er noe "gammelt" garn brukt opp og noe nytt er kjøpt inn. Ergo; garnlageret har vel egentlig ikke sunket så mye per i dag...

7 kommentarer:

Bente sa...

ÅÅÅ så fin! tror lillesnuppa de kommer til å elske kjolen!

Pia sa...

Søt kjole! Så flink du er!

Maichen sa...

Nydelig farge på denne, så flink du er!!

Hilde sa...

Takk :o) Satser på at den er brukanes til høsten. Må forte meg å strikke kjoler mens hun er såpass liten, for da går strikkinga forholdsvis fort. Storjente = laaang tid å få kjoler ferdig...

Johanne Brekkevold sa...

Nydelig kjole med flotte detaljer:) Så hyggelig å få kommentar fra deg i går! Setter veldig pris på det, må ta en nærmere titt inne hos deg.

Marthe sa...

Så koselig blogg du har! :o)

Hilde sa...

Takk :o) Koselig at dere er innom :o)