Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 9. mars 2011

Et tøft valg. Og ei lur prinsesse.

Prinsessa pleier å få ligge i senga vår og se på film en kveld iblant. Normalt bare når det er helg, men det hender hun får gjennomslag på en hverdag dersom hun går tidlig til sengs og ikke må tidlig opp neste morgen. I går kveld var hun temmelig sur og trøtt - ALT var galt! Og særlig det faktum at hun hadde gått glipp av Barne-TV (og hun er egentlig ikke så opptatt av å se akkurat Barne-TV til vanlig). Hennes mor hadde vært fryktelig dum som ikke hadde meldt ifra om at klokka var barne-tv-tid! Og mor burde jo vite at hun ville se det akkurat denne kvelden...
Men kveldsmat først, og så utsikter til en film etterpå, høynet humøret noe. MEN så kom storebror og begynte å lage seg havregrøt til kvelds, og DET var virkelig urettferdig. Nå hadde hun jo allerede spist kveldsmat, og hvis mor skulle lage grøt til henne (for bror laget jo selvfølgelig bare til seg selv), så ville klokken bli for mange til film. Så da var valget; grøt eller film. Selvfølgelig prøvde hun seg på å svare "Begge", men der var mor steil. Okay da, så ble det film, om enn noe surmulende.

ELLER 

Frøkena lå blid og fornøyd i senga, og filmen ble satt igang (selv om det fortsatt var temmelig urettferdig dette kveldsmatgreiene). Og etter endt filmseanse, kom hun ruslende ned i stua, og kunngjorde følgende:

"Mamma, jeg har ombestemt meg.
Jeg vil ha havregrøt likevel!"

Øh, det er jo lov å prøve seg...

5 kommentarer:

Frihet sa...

He he ja og ombestemme seg er lurt ;)

Bente sa...

Kjenner meg godt igjen der ja!!! enda min lille prinsesse bare er 2 år! Ja takk begge deler, eller NEI, absolutt ikke i det hele tatt! :o)

Cecilie sa...

hahahaha, måtte berre le, for en fantastisk kvardagshistorie. Er jo lov å prøve seg :-)

Kathrine Gregersen sa...

Herleg historie!
Me slit med at ungane ikkje er svultne, men så når det er leggetid, då er dei heitl utsvelta ;-)

oppsummert sa...

Du er streng, fysjamei for en mor!

(joda, det er en temmelig kjent problemstilling her og)