Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 22. mars 2011

Salg, smågale damer og strategier

For noen dager siden startet butikken Nøstebarn salg, og det kunne vi jo ikke la gå fra oss. Jeg troppet opp like etter åpningstid på første salgsdag, og det var jeg visst ikke alene om... Lett og ledig jumpet jeg inn gjennom døra - MED barnevogn - og der ble jeg møtt av en vegg! Veggen bestod av lettere lattermilde damer, et utall antall barnevogner og en hel del alvorlige madammer med spisse albuer og retningsbestemte blikk. Sistnevnte damer var nok mer salgsinnstilte enn resten - blant annet hadde de vært så gjennomtenkte at de hadde tredd ungene sine ned i bæreseler, slik at de lett kunne pløye seg innover og samtidig ha mulighet til kontakt med sine små. Shoppingentusiast som jeg er, skulle man tro jeg kunne dette her med salg og viktige strategier, men jeg er visst ikke god nok på det punktet. Kanskje jeg bør øve litt mer, men det er nok ikke 1.betjenten enig i...

I et øyeblikk kjente jeg panikken boble i magen - ikke fordi det var så mange mennesker der, men fordi det var så mange mennesker som kanskje tok akkurat de plaggene som JEG skulle ha. Et kjapt overblikk, og jeg siktet meg inn mot hyllene og bordene med salgsvarer, og idet jeg forberedte spissing av albuer, sakket jeg farten og pustet ut. Er det sååå viktig å få handlet på salg? Nå er det klær som ikke skal brukes før neste vinter som var utgangspunktet for handlingen, og jeg vet at ungene ikke må gå rundt å fryse, selv om jeg ikke får handlet på salg. Så da var det bare å stille seg i kø i håp om å komme frem til varene mens det enda var noe igjen. Frem kom jeg, og klær fant jeg :o) Minstesnuppa skal holde seg varm neste vinter også (de to andre har ull så det holder).

Lyse ullklær til en 1-åring er en dårlig idé, er min erfaring.
Sterke farger skjuler flekker godt :o)
Oransje er ikke min yndlingsfarge, men det var mye av den sorten på salg.
Og siden Nøstebarn har utrolig gode klær som er litt kostbare,
får det gå at det er noe orange.

Når man stiller seg til siden og ser hele butikkscenariet, så er det egentlig et litt morsomt skue :o)

4 kommentarer:

Frihet sa...

Fine ullplagg!!!

Maichen sa...

Hehe, vi kjenner vel alle følelsen av shopping med livet som innsats :D Burde nok øve mer jeg også :)

Renathe sa...

Hehe kjenner meg litt igjen der, bare jeg satt på nettbutikken og stresset med å få betale! Fikk verkden den røde sparkebuksen du fikk eller kjolen!! Dilla på rødt nå så endte med en svær haug røde garnnøster som trøstekjøp! ;)

Tusen takk for svar forresten! ut å lete etter mønsteret nå :)

Hello Baby Lou sa...

Så sant, så sant med lyse ullplagg. Minstens lyse ullplagg er sørgelig flekkete og det trengs definitivt en oppjustering der til neste høst.(noe igjen på Nøstebarn, mon tro? Neppe..)

Takk for hyggelig melding på bloggen. Likte bloggen din og stikker innom igjen.
Ha en fin helg!