Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 10. mars 2011

Minnibody og rosa velourbukse

For en tid siden fant jeg en søt Flintstones-body til babybrikken. Nå passer den henne, men så har hun ikke noe bukse som passer til. Og selvfølgelig må jo klærne matche (!). Det går jo bare ikke an å "bare ta" en eller annen bukse til!!! Djiiises! 1.betjenten er nok av en litt annen oppfatning, det gjelder også Junior. Vi jentene er nok litt mer opptatt av matchende fæsch'n...


                  
                                                                   
Med litt rosa velour og ribb ble det kjapt en bukse som passer til bodyen. Det går så fort å sy sånne bukser, så da er det jo ekstra gøy.
Når jeg først var igang i det råååsa hjørnet (hvor jeg befinner meg ganske ofte egentlig), så ble det en body som også passer til buksa. Prøvde meg med å skrive ut figurer på transferpapir for så å stryke på. Så da ble det en Minni-body :o)Nå har storesøster bestilt seg lik, for hun vil jo selvfølgelig også ha en Minni. Må jo ikke bli mer urettferdighet her i huset, Gud forby! Men hun har påpekt at hun ikke vil body - det er kanskje litt flaut for en snart-6-åring å gå med body... Så den Minnien bør nok plasseres på en kjole helst.

Ha en fin kveld - råååsa eller ei!

6 kommentarer:

Cecilie sa...

Så koslig blogg du har, kom over den i kveld, fann den på strikkere :-) Herlige kle du har sydd, har prøvd meg på ei slik bukse. (resutatet :-/ ikkje særlig bra, men håper å få det til etter kvart) Ha ein fin kveld.

Hilde sa...

Så koselig med hyggelige kommentarer både her og på de andre innleggene :o) Det var mange flotte ting som var kommet inn på utfordringen, så det blir spennende å se hvem som vinner :o)

Maichen sa...

Så fine bukser!!!
Jeg skal innom stoff&stil i nærmeste fremtid for å se om jeg kan finne mønster og stof til en jeg også! Minste blad utigard har nemlig et magemålsom ligger verst på kurven, og trenger at det er litt slackt i livet!
(Det var dr ooga-stoffet fra bloggen min kom inn, men må ha noe å øve på for jeg klarer ikke vente :D) Body tør jeg ikke prøve på enda :)

Hilde sa...

Sånne bukser er kjempeenkle å sy - er ikke mange sømmene det er snakk om. Body er heller ikke vanskelig. Med en god forklaring til mønsteret, så går det helt fint så lenge man behersker symaskinen sånn noen lunde :o)
Jeg har masse stoffer liggende som jeg helst vil bruke opp, men kjenner at jeg har veldig lyst på en tur til S&S igjen snart :o)

oppsummert sa...

En dag jeg besøkte foreldrene mine rotet jeg gjennom noen gamle klær og fant en genser jeg sydde på ungdomsskolen. Den var aldeles ikke som jeg husket, faktisk betydelig bedre utført enn jeg trodde jeg kunne klare. Likevel, det ble med den ene obligatoriske genseren.

Nå tenker jeg at det kunne vært fint å sy til ungene, men vet at det blir med tanken. Jeg har nok med å sy navnelapper.

Synes du er flink, jeg!

Ps! God helg!

Hilde sa...

Å sy på navnelapper har jeg kuttet ut. Til og med de som bare skal strykes på. Æsj, så kjedelig jobb det er. Jeg holder meg til klistrelapper og merkepenner :o) Her gjøres det enkelt!
Men å sy nye ting er gøy. Det har gått mest i dukkeklær før, men nå har barneklærne og litt hjerter og annet småstæsj tatt mer over.
Ha ei riktig god helg! Du har vel nok å gjøre med håndtering av mange blogger? :o)