Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 30. mars 2011

Syke små og bursdagsbekymringer

I dag har jeg en syk lillesnupp og en halvsyk storesnupp. Alt jeg skulle få gjort i dag, har måttet vente, og jeg har vel mer eller mindre tilbrakt dagen i sofaen med en liten varm feber-klump på fanget. Tenk hvordan det må føles for en liten å være syk for første gang i sitt liv! Så tung som man blir i kroppen av feber, og så uvel man føler seg. Da er det bare å legge planene til side og være madrass, pute og matfat for en liten gullklump.

Smokk og koseklut er fryktelig godt å ha når man er syk.
Prinsessa er heller ikke i form. Det er vel henne som egentlig har det verst nå. Hun fyller nemlig hele 6 år på fredag, og tenk om hun er syk og ikke kan gå i barnehagen da! Da er vi nok faretruende nært verdens undergang... Helst bør hun være i form til barnehagedag i morgen også, for hun har nemlig en krone å pynte. Kronefargen er valgt, kronen er klippet ut, navn og alder er ført på med glitterlim, men så mangler altså klistremerkene som skal pryde kronen. Så ei litt smånervøs jente gikk til sengs i kveld. Mon tro om det blir barnehagedag i morgen?

Nå krysses fingre og tær her i heimen!

3 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Uff..ikke noe morro med syke barn. Håper hun kommer seg til bursdagen da!
Klem Fredrikke

Siri sa...

Stakkars syke. 6årsdag hjemme og ikke i barnehagen er jo storsorg. Men det kommer en mandag også...?

Så hyggelig kommentar hos meg.
Her vil jeg kikke mer.

Hilde sa...

Det kan se ut som morgendagen er reddet! Prinsessa er i ok form, og heeelt klar for bursdagsfeiring :o) Krona er til og med ferdig!
Minstesnuppa hangler fortsatt, men satser på bedring :o)