Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 29. mars 2011

"I love your blog" - Award

Jeg har fått en award fra selveste Pia med bloggen Pias verden. Hun mener selv hun ikke er en "selveste", men når man er kåret til Norges morsomste mammablogger to år på rad, så er man jo selvfølgelig en "selveste" :o)
Før jeg rakk å skrive dette innlegget, fikk jeg jammen meg en til award av samme slaget fra Bente med bloggen Drømmehagen 31. Veldig hyggelig av dere!


Med awarden følger det tre regler (dog noe ulike regler her og der har jeg merket meg, men-men); linke til award-giveren, besvare 10 spørsmål og sende awarden videre til 10 blogger. (Ergo; Blogglandias svar på de gode gamle kjedebrevene...)

Spørsmål 1: Hvorfor startet du å blogge?
Tanken min var egentlig å legge ut bilder og litt tekst for at venner og familie langt unna skulle kunne holde seg oppdatert på oss, særlig ungene. Men siden jeg har fulgt andre blogger, ble jeg vel litt påvirket av dem, og bloggen ble som den er.

Spørsmål 2: Hvilke blogger følger du?
Først og fremst såkalte hverdagsblogger/mammablogger, men også hobbyblogger med kreativt innhold. Jeg er også innom blogger med interiør- og mat-innhold.

Spørsmål 3: Favoritt makeup-merke?
i.d. Bare Escentuals - særlig foundation'en.

Spørsmål 4: Favoritt klesmerke?
Chill Norway er favoritten! Spicy Vanilla, Tina Wodstrup, Culture og Cream er også flotte merker.

 
Spørsmål 5: Ditt "må-ha" makeup-produkt?
Foundation og mascara (her MÅ det bli to!)


Spørsmål 6: Favorittfarge?
Råååsa! ...og svart (men det er vel egentlig ikke en farge...)


Spørsmål 7: Parfyme?
Sist brukt forige sommer...
Baby og parfyme er dårlig kombinasjon, synes jeg.


Spørsmål 8: Favorittfilm?
Tja... Istid? Knerten? Barbie? Shrek? Nei, kanskje ikke (selv om det er noen av de filmene som sees ofte her i huset). Jeg er elendig på å huske titler, egentlig filmer generelt... Men spør meg om tv-serier - der kan jeg briljere!

Spørsmål 9: Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Det største ferieønsket er USA. Masse steder jeg gjerne kunne besøkt der, men det aller viktigste: DisneyWorld i Orlando! Jeg elsker Disney, og jeg elsker karuseller :o)


Det siste spørsmålet skal du stille selv:

Hvor mye kontanter har du i lommeboken?
Kr 7,50
Jeg er med andre ord særdeles dårlig på å ha kontanter - derimot går bankkortet varmt. Og jeg er alltid på jakt etter en tier til parkeringen på Elixia. (Glad jeg ikke er avhengig av buss, for da hadde jeg nok ikke kommet meg noen steder... for de tar vel fortsatt ikke bankkort på bussen?)


Og hvem sender jeg awarden videre til? Pia og Bente kunne gjerne fått den, men siden de allerede har fått, får det holde med heder og ære til dem. Innerst i veien skulle også fått, men så har hun nettopp fått en drøss og allerede skrevet innlegget, så da blir det heller heder og ære på henne også. Jeg velger å sende awarden til følgende fine blogger:


Ta den om dere vil! :o)

13 kommentarer:

Frihet sa...

Takk takk!!! Innlegg kommer!!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Takk for heder og ære. ☺ Flirte godt over spm. 8, det blir jo sånn en periode, at man ser kun en viss type filmer.

Maichen sa...

Hurra, min første Award!!
Tusen takk jeg tar oppgaven alvorlig og skal sende den videre ved neste anledning :)

Ann-Kristin sa...

ENDELIG nokon som er enige med baby og parafyme! Alle berre ser rart på meg når eg seier at eg ikkje bruker noko lukteprodukter så lenge eg har ein baby som knuffer så tett inntil meg som ho berre kan komme. Goody goody! Da er vi to:)

Hilde sa...

Som du sier, Ann-Kristin, så har man jo gjerne en baby temmelig tett innpå seg store deler av dagen. Både i forhold til den lille babynesa og eventuelle allergier, er det like greit å unngå parfymer, ja. Det får vi heller ta igjen på et senere tidspunkt. Da heller vi på halve flaska for å ta igjen det tapte :o) *sniff, sniff*

carina sa...

Gratulerer med award!
Koselig blogg og så mye fint du laager!
Legger meg til som følger:)
H en fin kveld:)

Hilde sa...

Så koselig, Carina. Velkommen skal du være :o)

http://www.ninasskatter.blogspot.no sa...

Kjempeherlig blogg.Ligger til som følger å gleder meg til å følge deg videre.

Hilde sa...

Så hyggelig! Velkommen til deg, Nina :o)))

Lykkemamma sa...

HEI!

Takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Fint du la igjen en liten kommentar så jeg fant veien tilbake til deg :-) Nå har jeg lest litt rundt, og legger meg herved til som følger for Jeg liiker bloggen din!

Ha en FIN kveld! Jeg stikker snart innom igjen :o)

Hilde sa...

Så koselig da, Lykkemamma. Velkommen hit :o)

Pia sa...

Jeg unner deg award, og ikke minst oppmerksomhet!

Hilde sa...

Så hyggelig, Pia! Koselig at du vil følge meg :o)