Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 27. mars 2011

Hjemme-hos-mamma-sying

Jentene mine og jeg har vært noen dager på besøk hos mine foreldre oppe i nord. Mamma har søm som yrke, og dermed har hun også symaskiner av et litt bedre kaliber enn jeg har. Så jeg dro med meg stoffer og mønster, i håp om å få produsert endel planlagte plagg - særlig ved bruk av overlockmaskin.
Mamma kunne imidlertid ikke helt forstå at jeg, som reiste med to unger og alle remedier som følger med dem, orket å fylle kofferten med stoffer også. Men bare man har lyst til noe, ser man lett mulighetene :o)

Nå har jeg fått sydd tre bukser, en body, en jakke, en lekelenke og tre smekker. Og to kjoler er under produksjon, så de regner jeg med å få ferdig innen vi reiser hjem i morgen.
Overlockmaskin står herved på ønskelista!

Nå får jeg bare henge i, for jeg har flere stoffer liggende, som helst bør bli forvandlet til ulike plagg innen morgendagen.


Fin-fin søndag til dere alle!

4 kommentarer:

Bente sa...

Så utrolig flink du er!
Det ligger award til deg hos meg:o)

Maichen sa...

Så utrolig effektiv du har vært!! Grønn av misunnelse på at du får prøvd deg på overlocken :)
Kjempefine ting, og gleder meg masse til å se kjolene!

Hilde sa...

Her går det unna! Reiser hjem i morgen, så da er det bare å tråkke i vei :-) Har veldig lyst på overlockmaskin nå altså...
Så hyggelig med award, Bente. Skal se på den :-)))

Heilt spesiell sa...

Hei å hopp! Postkassen er bestillt på Kids paradise:)