Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 11. mars 2011

Kakelotteri. Med bismak.

Ishockeylaget til Junior skal på langt-bort-reise om et par år, og til det trengs det penger. MASSE penger! Så da må det blant annet dras igang "noen" kakelotterier. Junior har gledet seg lenge til det blir hans tur til å stå og selge lodd, og i morgen er han en av de heldige (og hans mor...). Men så var det bakingen da. Å surre ihop og pynte ei kake er helt greit, cupcakes også. Denne gangen ble vi (les: mor) satt opp på å bake gjærbakst. Åh... Jeg er veldig glad i gjærbakst, men det er ikke så ofte jeg baker det. Så når jeg først gjør det, er jeg så egoistisk at jeg helst vil ha alt selv. Ikke bare jeg som skal spise det altså, jeg er villig til å dele med familien, og til og med eventuelt besøk. Men å gi det fra meg til villt fremmede mennesker da gitt! Men bare å brette opp erma og sette igang - med trippel oppskrift og vel så det, slik at det er myyye igjen til oss :o))))

Nå er skolebollene plassert på fat og pakket inn i cellofan, og de er klare til å bli vunnet i morgen. Og vi sitter med skoleboller stappet opp til drøvelen, eller i hvert fall når vi har spist de som ligger klare på kjøkkenet. Det ble kanskje litt vel mange, og de er jo best fersk, så da er det bare å stappe inn. Skoleboller til kvelds, frokost og lunsj, så skal vi vel se en ende på dem...


Ha ei strålende helg!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer på besøk til kveldsmat i morgen jeg..........

Hilde sa...

Si meg Anonym, kan det være nabo'n? Jeg blir veldig glad for signaturer, så jeg vet hvem jeg snakker med ;o) Du vet, så jeg ikke inviterer en øksemorder på besøk lissom...

oppsummert sa...

Jeg kan være ganske stor i kjeften jeg og, bare synd at avstanden mellom oss er i lengste laget ellers hadde du fått besøk i morgen. :)

Hilde sa...

Koselig med besøk, Oppsummert, men ja, det pleier gjerne å være en fordel om avstanden til et kakebesøk ikke er altfor stor ;o)

Maria sa...

He,he...er ikke annent enn å ta masse lodd,å prøve å vinne tilbake herligheten da.

Vi er straks klar for hockey cup vi også i dag. Her er det Aurora på 7år som elsker hockey å gleder seg som bare det.

Koselig blogg du har,som jeg er usikker på om jeg har besøkt før eller ei.

Frihet sa...

Oj så deilig!!!
Slike hadde jeg gjerne ville vunnet!!!

Fin lørdag!

Pia sa...

Åh, skulle gjerne ha vunnet det fatet!
Men er ikke kakelotteri litt ut? Husker før at det var masse av det, men i mine år som mor, har det faktisk aldri vært utført kakelotterier - her er det loddsalg som er tingen... (Altså, har absolutt intet imot kakelotteri, har bare observert at det liksom ikke finnes lenger)

Anonym sa...

La meg få være litt anonym å mystisk da.

Hilde sa...

Ingen vinnerlykker her, Maria... Og egentlig har vi vel fått nok. Takk for besøk her på bloggen :-) Håper hockeycupen gikk bra. Gøy med hockey!
Pia: det er faktisk endel kakelotterier her hos oss. Og det blir bra med penger i lagkassa, så da er det kjekt :-) Selv synes jeg det er en super måte å ha dugnad på; stå hjemme i eget kjøkken og jobbe er mye mindre pes enn endel andre jobber. Og så blir det jo noen som må stå på standen og selge, men det går jo på rundgang.

Maichen sa...

Det så nydelig ut!!
Vi har bakt våre kaker vi også, men det har nok ikke vært like forseggjort og delikat som dette!
Lykke til med salget :)

oppsummert sa...

Skoleboller til kvelds? Hvordan har det gått i dag?

(og så vil jeg ønske deg en god uke, Hilde!)

Hilde sa...

Vet du, nå er jeg litt lei av skoleboller, så det havnet noen i fryseren... Ungene blir derimot ikke lei, men som en noe ansvarlig (?) mamma ble det en spisestopp på dem også.
Ha ei fin uke, Oppsummert. (Er du ett skritt nærmere eget bilde på profilen nå eller?)

oppsummert sa...

Har jo fått bilde, da.. men ikke av fjeset mitt ;-)
Den smarteste klarer å finne bilde av meg et annet sted på nett (... mystisk...)

Lei av skoleboller, altså? Hehe..

Anonym sa...

De så gode ut! Jeg er klar for sånne 18. mai...

Hilsen Anette