Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 18. oktober 2011

Den siste gangeren

Minstesnuppa er syk, og hva finner hun på hun skal da? Jo, da er det på tide å begynne å gå. Babyen min, som egentlig ikke er noe baby lenger, blir enda mer selvstendig. Stolt som en hane tasser hun sånn passe ustødig bortover gulvet, til stor ståhei av resten av familien.


Og siden jeg fortsatt ikke klarer å legge ut video her, så får det holde med et uklart mobilbilde. Frøkena vil ikke stå stille og starte å gå akkurat når mor er klar med fotoapparatet nemlig. Makan!14 måneder rakk hun å bli, den kjappeste gangeren av ungene våre. Første var 16 og andre 15 måneder. Ikke de raskeste altså. Men ganske greit likevel. Da har de lært seg å passe seg for endel farer og ikke bare ture frem hvor som helst. Men treigheten - den kommer fra pappa'n altså! Mora er av det kjappere slaget, må vite. Nå har vi jo starta sånn fin nedtelling fra fars nivå (16-15-14), og skal vi nå mors nivå, er det bare å sette til verden fire unger til. Det gjør man jo for å få orden i rekken vel? Nei-nei-nei!!! Ikke aktuelt! Men vil bare at babyen min skal være baby litt lenger...

Ha en fin kveld, stødig eller ei!

10 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he, nei det har hun nok ikke etter mora, nei. ;-)

Whitebite sa...

jeg var 10 mnd! slår du den?? :)
jaja,likesågreit å ikke være så kjapt ute!

de er skjønne der de stabber avgårde..❤

Guri sa...

Ikke like greit å gi slipp for dem som er store heller skjønner jeg ;)
Mine var ca 14 mnd når de begynte å gå - Heldigvis! Da har de fått litt mer vett enn 10 mnd......
Klæm

Hilde sa...

Jepp, jeg var også 10 måneder. Akkurat da juletreet var kommet på plass. Neppe særlig lurt... Ikke mange forhåndsregler på en 10-måning.

Karen sa...

Så flink, og så stolt hun ser ut :) Hehe, er morro det der, både for oss og for dem! Men forstår hva du mener med babyer som plutselig blir stor - min lille engel er bare 11 mnd. og veldig ivrig på å lære... Hun tar riktignok ikke mer enn 5 skritt alene før hun må innhente balansen, men kjempeflink :)

Ha en strålende dag, og god bedring ...

Shy B sa...

Stas når dei begynner å gå, men dei vert fort så store då..

Bente sa...

søta:o)
Mye skjer fra 10-15 mnd på aktivitetsnivået. Nora er den fødte klatreren, så her ståt tripp trapp stolene på verandaen og kjøkkenkrakken oppå benken.
god bedring til lillemor:o)

Pia sa...

He he, nå blir det full fart, ja! Mine har begynt å gå tidlig, eldtemann var bare 8 måneder, og han hadde jo ikke kontroll i det hele tatt. Gikk og gikk, helt til han gikk inn i veggen eller et bord...

Johanne Brekkevold sa...

Kjenner til den følelsen der ja. Flinke jenta! Olli er blitt 11 mnd nå, lurer på når han tar sine første skritt.. Blir garantert tidligere enn snuppa som var hele 18 mnd før hun gikk stødig som en påle. Hun falt nesten aldri.

Cecilie von der Ohe sa...

Jeg var visst ganske sent ute med å gå for egen maskin. Der i mot var jeg som en levende spilledåse og kunne snakke og synge rent da jeg var ganske liten. Gratulerer med kommentarer i eget vindu. Det er mye enklere å ha det slik. Skulle ønske alle andre kunne fulgt vårt eksempel. :-)

Cecilie