Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

lørdag 8. oktober 2011

Hyttekos. Og sparing.

Vi har kost oss på hytte på fjellet sammen med gode venner. Selv mors lungebetennelse hadde det godt med litt frisk og deilig fjelluft. Hun hørtes nok ut som en asmatisk blåhval på land der hun pustet og peste seg bortover fjellveien på tur i sola. Og knasket hostetabletter. Men kroppen syntes tross alt det gjorde godt.

Glade og aktive unger i full kamplek på fjelltur.


Minstemor koste seg på ryggen til pappa.

Ungene har fryktelig lyst på hytte nå, og helst nabohytta til vår vennefamilie. Så de er klare for å spare penger til kjøp. Junior har regnet på det og mener han kan spare kr 2000,- i året. Og Prinsessa har tross alt flere kronestykker i lommeboken som hun kan avse til hyttekjøp. Så det er ingen problemer med finansene her! Mor ler av ungene, og mor skjønner ikke hva far mener når han påpeker mors voldsomme sparing. Men kjære vene, jeg trenger jo den kjolen, de skoa, det garnet, den lysestaken!

Ja, så da blir det hytte på oss sånn ca 2043. Godt å ha noe å se frem til :o)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe.. er det ikke typisk?
Mannfolk, barn, damer, ja hva annet?

Det beste er lånehytte, uten forpliktelser når man ikke er der.

God søndag til deg!

Mona sa...

Haha :) Herlige unger. Mens de sparer får vi bare ta flere helger sammen.
Var veldig koselig for både store og små:)
Klem

Pia sa...

He he...Jeg får støtte dere på at lånehytte er bedre, da slipper dere alt vedlikehold..

Hilde sa...

Egentlig har vi ikke tid til å ha hytte, i hvertfall ikke på vinterstid. Men vi får se etterhvert, alt etter hvor mye av ungenes idretter som foregår i helgene. Imens får det bli lånehytte.

Mona; vi blir gjerne med på flere hytteturer :)