Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 16. oktober 2011

Dagen vår

Godeste Whitebite skrev så flott om sin fine høstdag i går. En høstdag som kunne vært tilbrakt ute i skogen blant oransje høstblad. En høstdag som heller ble brukt til shopping. En høstdag som vi har hatt i dag.
Jentene og jeg tok turen til søta bror - en god gammel harrytur :) Det er på tide å sette igang julegavehandlingen, og det passet akkurat i dag.
Whitebite var så flink til å ta bilder under deres shoppingtur. Vi fotograferer jo i hytt og pine om både små og store hendelser, men shopping, som er en ganske så stor del av livet (snakker vel ikke bare for min egen del her, vel?), den blir avglemt. Det var jammen en lur ide, tenkte jeg. Men tok jeg bilder i dag? Neida, glemte det jo selvfølgelig...Men en betydelig del av turen foregikk foran rattet, ser du. Lillesøster var rett og slett drittlei bilkjøring og sitte-i-ro-aktiviteter etter nøyaktig fem minutter i bil på hjemveien. Og hva skjedde etter et kvarters tid? Joda, KØ! Fryktelig saktegående kø på motorveien så langt øyet kunne rekke, og langt lenger enn det. Storesøster stakkars, gjorde en god innsats i baksetet med å prøve å underholde lillesøster - til varierende hell. Hva kunne mor gjøre? Bidra med råd til storesøster, prat og sang med lillesøster, og sende drikke og noe spisende bakover. Og ellers skru opp musikken, senke skuldrene, puste dypt og forsøke å komme inn i den rolige bobla i hodet ;o) Vi kom oss hjem - en time seinere enn planlagt.Mange poser hadde vi med oss også. Både av det spiselige slaget og av det julegaveaktige slaget. Og en stor andel til mor selv... Hei hå, nå blir det jul! Vi kan i hvert fall skimte jula.

Har du snart jula i hus, eller venter du helst til lillejulaften?

7 kommentarer:

Guri sa...

Foretrekker å ha sånn shopping uten ungene jeg da ;) Kjenner igjen tålmodigheten i bil ;) Ikke alltid like enkelt å bevare tålmodet i framsetet......
Klæm

Whitebite sa...

oh no.
kø er det verste!
Ser ut som dere fant en god del ja!
Har ikke startet på jula enda..men jeg begynner vel snart ja:)

Først og fremst julekort..
Det er et stress hvert år, så i år tenkte jeg å begynne tidligere enn vanlig.

Foreløpig har det blitt med tanken..

Ha en fin mandag Hilde!
klem!

Karen sa...

Jul? Nå igjen?! :0
Hmm, men shopping er morro da, og snart skal jeg hjem til Bergen by en nartur, og da blir det vel både shopping og juleshopping tenker jeg ;)

Lillis verden sa...

Vi liiiker shopping!! Problemet er kanskje at i "shoppingboblen" glemmes alt om fotigrafering og blogging, for da er vi litt oppslukt av alt annet. Men jeg har faktisk et par ganger vørt i butikker som var såå fine/spesielle at jeg har tenkt "søren at jeg ikke har kamera med, dette skulle vi tatt bilde av!"

Kanskje jeg kommer over en slik butikk en dag jeg faktisk har kamera!? DA blir det blogging da :)

Lammelåret sa...

Nå synes jeg du overdriver, altså, det er riktignok kommet julemotiv på melposen, men tross alt er det oktober!

Det er liksom Halloween vi skal forferdes over nå, ikke det rød-hvite greiene i andre ende av høsten.

En slitsom hjemtur for dere, må si jeg skjønner veslefrøkena som er billei. Bil er et kjedelig onde.

Hilde sa...

Julekort ja, der sier du noe, Whitebite. Det skal jeg jammen bestille så det er unnagjort. Det pleier alltid å bli i siste liten, men for en gangs skyld skal jeg ikke gjøre unna julefotografering med ungene først. Jeg skal faktisk bruke et bilde fra i sommer, så her er det bare å bestille i vei!

Jeg er ikke helt klar for nisser og røde sløyfer enda altså. Bare å komme igang med gavehandlinga. Den tar tid, som vi gjerne ikke har for mye av. Godt å ikke skulle gjøre ALT i desember :)

Bondekona sa...

Effektivt.

Joda, jeg har begynt.
Så smått...