Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 12. oktober 2011

Forhold på prøve

Jeg er en ganske tålmodig person. Det bør jeg vel helst være, som jobber med barn. Men en av mine jobbkompiser bringer frem utålmodigheten i meg. Den halvt frådende grinebiteren som ligger godt gjemt, som kjefter og smeller og helst vil kaste noe hardt i veggen. En ansatt? En unge? Nei, Datamaskinen! - En god venn og en bitter fiende. Jeg mestrer ikke datatrøbbel. Henger datamaskinen seg opp, henger jeg meg opp også. Kun frustrasjon, ingen logisk tenkning.

Bilde lånt herfra
Jeg har jobbet med et dokument siden mandag. ETT! (Joa, har gjort mest annet også da. Skrivinga har jeg jo egentlig ikke tid til i en hektisk barnehagehverdag!) På å skrive og sende ut et dokument til foreldregruppa, har jeg brukt 6 timer - mot normalt 1,5. Sånt får jeg fnatt av. Og særlig når jeg har det travelt og helst skulle gjort tre dagers arbeid på en dag. Datasystem som er nede, programmer som gjør som de vil, bare kluss og tøys. Sånt er en prøvelse, selv for den tålmodige pedagogen.

Og så kommer jeg hjem og skal prøve meg på å legge ut en liten egenfilmet videosnutt på bloggen, noe jeg aldri har gjort før. Og så går det og skeis. Vil ikke, vil ikke, vil ikke! roper datamaskinen... eller Blogger... eller hvem det nå er som motsetter seg mine mange tapre forsøk. Da er det like før jeg blir en datamaskin fattigere. Og da har det heller ikke blitt noen innlegg på bloggen, siden mitt tekniske vennskap har vært satt på prøve.

Men nå har jeg fått blåst ut litt (selv om jeg nok fortsetter å henge meg opp - litt langsur, skjønner du), så da skal jeg pleie pc-forholdet og se om vi kan oppnå kontakt igjen.

Har du et godt teknikk-forhold?

8 kommentarer:

Whitebite sa...

niks og nei!!
jeg er elendig, synes jeg selv -på slikt.

og jeg liker kke å måtte sette meg inn i nye pc-ting.

kjeeeedelig!

lykke til, vil gjerne se video!!

Guri sa...

Data og internett er fantastisk når det virker :) Når det derimot bestemmer seg for å leve sitt eget liv, kommer villdyret fram i meg også ;)
Og det skjer selvfølgelig når man har vanvittig masse arbeid som man skulle gjort ;)
Ha en fin dag uten frustrasjon :))
Klæm

Karen sa...

Hehe - kjenner meg igjen der ja :)

Bondekona sa...

Nei, jeg er ikke noe god på sånt.
Når ting henger seg opp..
Men heldigvis er jeg nokså tålmodig.

Jill sa...

jeg har en pc som er så gammel at det er utrolig at den starter. Skjermen er løs og den kan ikke lukkes, ergo er den jo ikke klassifisert som en bærbar pc lengre, MEN, jeg er så glad i denne saken at jeg ikke klarer å skille meg av med den, MEN, henger den seg opp og tuller og gir meg grå hår, DA er det like før den blir kastet :)

Anonym sa...

Blir GAL av datatrøbbel, så du har min fulle medkjensle.
Og så lang tid på litt info, har ein ikkje tid til i ein barnehagekvardag, det er sikkert og visst!
ShyB

Elisabeth, innerst i veien sa...

Skrik og hyl, det er lov.

Frihet sa...

Heheheh!! Jeg hater slikt!!!