Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 21. oktober 2011

Kjæresterier i heimen

Vi er ganske uerfarne på dette med unger og kjæresterier. Vel har jeg vært mamma i 12 år, men det har lizzom vært litt lite med løøøøv i Juniors liv. Joa, mamma vet sikkert ikke alt, men uansett er det ikke noen snakkis. Det har vært særdeles lite kjærestesnakk, hverken da han var 5 og åpenhjertig eller nå når han er 12 og ikke fullt så åpenhjertig.

Men ikke før Prinsessa såvidt har kommet seg innenfor skoleporten, så er vi midt i bonderomantikken! Nå er det stadig nye kjærester på gang, enten gutten vet om det selv eller ei. Kysseleken råder stort. Og munndiare som hun har, er det full informasjonsrunde her hjemme.


Klassen er delt inn i små grupper på 5, lekegrupper, som på rundgang skal besøke hverandre hjemme. Nå har første lekedeit vært avholdt, hvorpå vertens foreldre kunne berette at det hadde vært litt diskusjoner rundt hvem som skulle være Prinsessens kjæreste (som var alene jente i dag, heldiggrisen). Men frøkena er jo løsningsorientert da. "Vi kan jo bare trekke lapp!"

Ha ei løøøvlig helg!

5 kommentarer:

Whitebite sa...

hoho!
ja,de begynner tidlig!
gutten min har også (visstnok) hatt kjæreste et par år med ei fra barnehagen. Hun er helt hekta på ham (visstnok)

Han sier bare:æsj.

Lykke til med den bråvoksne jenta di!
:)

AvMeg sa...

Hærlig! Ja, det blir gøy når det starter her hjemme- får jeg håpe :-)

Karen sa...

Hihi - Ja hun vet da å organisere sine prinser ;) Godt jobba!

Ha en strålende helg!
*klemmer*

Pia sa...

He he, vi har en del jenter på døra. Men gutta viser ikke den store interessen...

Guri sa...

Herlig!! Har ei på 5 som stadig slår opp med kjærestene i barnehagen fordi de maser så mye ;))