Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 17. mai 2012

Klar - enten man vil eller ei

Nå er vi omsider klar til å feire Nasjonaldagen. Jeg skulle gjerne hatt en fridag i forkant, så tiden hadde vært mer på min side. Men den 16. går over til den 17., uavhengig av om man er ferdig med vasking, rydding, fixing, stryking, baking eller ei. Og så får man ta resten som det kommer.

Klærne er sånn noen lunde klare (bortsett at de ikke er prøvd på forhånd, så det er ikke garantert at de passer... Men jeg tror det altså...), bunader, dresser... og ull og regntøy...

Strikket kåpe som Prinsessa fikk av sin oldemor da hun var ett år,
og som nå kan varme ei lita søster.

17.mai-sløyfene er også på plass. I år har jeg prøvd meg på heklede sløyfer (eller blomster da).'

Heklet i Mandarin Petit, etter fri fantasi.

17.mai-smokkene ligger og venter på ei lita frøken som er svært glad i sånne suttesaker (såklart smokkene må matche dagen!), sammen med smokkelenken jeg sydde i fjor (for det må selvsagt være hvite blonder og sløyfer på en sådan dag).

Smokkene er hverken strikket eller heklet, om du trodde det,
men lenken er hjemmesydd.

Bordene er dekket, kake er bakt, maten er så klar den kan bli på forhånd, huset er ryddet og vasket, og se for all del ikke inn bak lukkede dører... Da sprekker liksom fasaden bittelitt...Ha en strålende flott 17.mai, fine folk!

1 kommentar:

Whitebite sa...

Her ser alt ut til å være i den skjønneste orden Hilde! Bare pass på å holde de dørene låst;)

Ha en super 17.mai (elsker de heklede 17.mai-sløyfene/blomstene!!)

klem!