Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 25. mai 2012

Gult er kult

Jeg er ganske så råååsa av meg, og litt lilla for tiden. Og det er ikke til å komme ifra at det påvirker klesinnkjøpene til jentene mine. Jeg holder myten om rosa jenter vel levende. Så hender det iblant at jeg plutselig får dilla på en annen farge. Og siden alt må matche, må det gjerne mye tilbehør til - for det mangler vi jo selvfølgelig i akkurat DEN fargen!


Da jeg gikk hen og strikket en gul vest til minstemor, måtte hun jo såklart ha en gul lue også. Og så måtte hun ha gule tøflesko til. "Gult er gult" var mottoet mitt i tenårene (uvisst av hvilken årsak...), så jeg har nok en gjemt gul ånd i meg ;o)

     
Greit nok det. Men så var det resten av tilbehøret da. For det måtte bodyer til. Og tights. Og sko. Og så kom jeg jo over både velourbukse og jakke. Og soldrakt. Og slik baller det på seg. Sokker og hårpynt. Shit, jeg finner ikke strømpebukse!

I sommer skal Vesla skinne som ei SOL :o)

2 kommentarer:

Zopp Design sa...

Utrolig stilig sett. Fargen var jo bare lekker, da. =)

Ta turen innom bloggen vår for å bli med på vårt store blogglotteri =)

Hilde sa...

Takk for hyggelig kommentar :)