Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 28. mai 2012

Dårlig reisetiming

Puslespillfamilien har tatt seg en liten førsommerferie, og det kan jo lyde særdeles bra i disse varme dager. Bare det at turen har gått til mors hjemlige trakter i nord. I kulda. Så mens vi får stadige oppdateringer hjemmefra, om rekordtemperaturer og bading i sjøen, sitter vi godt påkledd, mens noe utenfor stueveggen minner om en real høststorm. Snakk om dårlig timing!

Nå er det jo koselig å være sammen med familie, og det er ikke alltid været er så viktig. Men når forholdene er så til de grader forskjellige på barndommens hjemsted og nåværende hjemsted, ja da er det ikke til å komme ifra at man blir en smule opptatt av været.

I nord er det god bruk for ull og allværsjakker. Regntøy er også særdeles riktig bekledning, noe som absolutt ikke var med i tankene da koffertene ble pakket. I sør. I varmen.
Nå er vi snart på tur sørover igjen, men det ser ut til at vi kommer for seint til rekordvarmen, selvfølgelig. Det var oss nok ikke forunt. Sommerklærne må muligens ligge bortgjemt en stund til...

Sukk...

2 kommentarer:

Marit sa...

Uff, så kjedelig da! Menmen, snart kommer nok en ny runde med deilig varme. Det der settet under med herlige gule sommerting var bare aldeles nydelig! Ble skikkelig inspirert til å lage noe gult til lillejenta. Takk for inspirasjon!

Hilde sa...

Det blir forhåpentligvis mer sommer :)))

Gult er egentlig veldig fint - det har bare en tendens til å bli mye rosa og lilla til tider ;)