Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 25. september 2011

Turn-søndag

Først, takk for god bedring-ønsker! Tror de virka litt :o) Formen er alldeles ikke bra enda, men det går riktig vei, så da er det jo bare å fokusere på det :o)
Ungene er gode på å se på tv og spise brød og frossenpizza - det hjelper (ok da, vi har STEKT den...).


Vi har kommet oss igjennom Prinsessens turnstevne også, med god hjelp av storebror, turnjomfruer som vi er. Gjett om det var ei fornøyd jente i sin splitter nye turndrakt og med glitter i håret, som gjorde seg klar til konkurranse!
Oppvarming og prat med trenerne og uendelig med ventetid, i alt to timer, og de var klare til sin deltakelse; hopp (bare oppvisning for disse unge rekruttene). Frøkena stilte seg opp i "giv akt" mot dommerne, løp, tok sats på trampetten, hoppet opp på kassen, og ned på andre siden, ny "giv akt" mot dommerne, og så var hun ferdig. Det tok... la meg se... kanskje 10-12 sekunder? Utmarsj og mere venting før til slutt; premieutdeling! Det beste av alt! Premieutdelingen tok imidlertid en heeel time, så for 10-12 sekunders deltakelse har frøkena tilbrakt nesten 5 timer sammen med de andre turnjentene og trenerne. Men pokalen godtgjør alt!

Nå vil turneren også ha pokalhylle på rommet, som storebror. Hans hyller er overfylte, og det fenger en 6-åring. Nå er det bare å jobbe på for å få en like stor samling :o)

Ha en fin søndagskveld!
Min skal tilbringes heeelt uten aktivitet!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vel utført søndagsinnsats av både deg og barna, med andre ord!

Er alltid så godt når en kan synke ned i sofaen og vite at resten av dagen trenger en ikke gjøre noe som helst, bare det en har lyst til!

Osloskånskan sa...

GRATTIS!!!!

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he he, men det handler jo om å være beste når det gjelder. ☺ Klart jenta skal ha pokalhylle.

AvMeg sa...

Gøy med turn, men skjønner mammaen som syntes det var lenge å vente. Det gjelder å ta med seg et håndarbeid på slike ting eller ei god bok!
Og pokalen er knallviktig - den var forresten fin :-)

Hello Baby Lou sa...

For en stolt, fin frøken. Klart hun må få pokalhylle.

Ps: har byttet adr på bloggen hellobabylou@blogspot.com
(om du vil ha meg med i bloggroll'en din)

Whitebite sa...

å,hjelpe meg for ei tålmodig frøken!!!
og hun begynte nettopp på skolen?!

herlighet jeg er så imponert!

For ei skjønn turnjente, høres ut som hun blir ei målbevisst jente som vet hva hun vil!

Fortsatt god bedring Hilde!
KLEM!

Karen sa...

Haha, det var da enda godt de ikke faktisk spiste den frossen ;)

Pokaler er morro vettu :) selv har jeg to flytteesker fulle av pokaler, som gjennom årene har vært flyttet fra den ene boden til den andre... Kan jo ikke kaste de heller ;)

Ha en strålende dag, og håper formen er enda stigende :)

Guri sa...

Den pokalen er jo vel verdt all ventinga :))
Gratulerer :)
Klæm

Maichen sa...

Hehe, så godt du skriver, Hilde :) Dette fik frem smilet hos meg! Turnprinsessa er nydelig i den nye drakta, og etter min mening, kunne hun fått pokalen bare for å være så søt :)