Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 5. september 2011

Barnehagejente

Nå har jeg definitivt ingen baby mer! Min lille skatt har blitt barnehagejente. Oh joy og Brist ei mitt hjerte! Dette er det delte følelser rundt asså.
Ett år er en fantastisk deilig, utviklende og utfordrende alder, og hun kommer til å ha stooor glede av å være sammen med masse barn, sosial som hun er. Men likevel er det vemodig. Hun er jo lillebabyen min, og det kommer hun til å være i lang tid (trolig mot sin vilje). Hun frigjør seg fra mamma og pappa - helt naturlig og et godt tegn, men likevel altså. Vemodig.

Godt igang med lekingen.

Deilig å kose på puta, akkurat slik nabojenta gjør.

Nå er jeg jo så heldig at jeg kan ta en liten titt og få en gullkos i løpet av dagen, siden vi tilbringer dagen i samme hus :o) Det gjelder for mor å bare styre seg litt nå...

Nå "nytes" kvelden med merking av tøy, pakking av sekker og matpakkelaging til TRE!
Lurer på om tiden 20-23 kan innvilges en ekstra time?

10 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

Det er supertrist med barnehagestart! Derfor venter vi til etter jul med å levere vår jente der, sjølv om jenta sjølv LETT hadde blitt igjen når vi leverer storebroren. Jaja. Det er vel tyngst for oss. Du er heldig som er på huset!!

Anonym sa...

Sikkert rart siden hun er minstemann, hvis ikke dere har planer om en til da..?

Hilde sa...

Nei, nå får det holde! 3 er mer enn nok! Skulle gjerne hatt en baby til, men vi skal jo ha tid til å følge dem opp videre også...

Anonym sa...

Hehe.. stoppen sier seg selv etterhvert!

Bondekona sa...

Aa...
Vemodig,kan jeg tenke meg..
:)

Jill sa...

så heldig du er som kan følge litt med fra sidelinja :)

Maichen sa...

Gratulerer med barnehagestart for lille-store jenta :)

Whitebite sa...

søte lille.
alltid vemodig med nye epoker.

(wow,dypt)

Kort og Søm sa...

Får tomater til jul jeg også...*ler*...tok inn to av plantene som ikke hadde kommet så langt, og nå står de å koser seg i vinduskarmen :O)

Barnehagestart ja...det er lenge siden for min del, nå har jeg bare skolebarn! Litt å følge opp, men det er stas med store barn som begynner å bli ganske så selvstendige :O)

Karen sa...

Kjenner følelsen...
Lille engelen vår hadde første dag i bhg. i går, og i dag skal hun være alene der, og (forhåpentligvis) ha formiddagsluren sin der...
Mannen er på jobb, og for første gang på 10 mnd. skal jeg være HELT alene! Og det er ganske skummelt kjenner jeg :(