Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 3. september 2012

Gåvogn

Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er så kjapp i alle mine prosjekter (her nikker nok 1.betjenten bekreftende). Jeg har så mange ideer og ønsker, men så var det jo det å komme igang da... Og noen ganger er jeg rask med å komme igang, men så var det da den fullførelsen...

Tanken om å pusse opp gåvogna til minstemor ("Pimp my ride" lizzom) har jeg hatt lenge. Så lenge at hun er langt forbi behovet for gåvogn. Men til mitt forsvar, hun liker jo fortsatt å fylle vogna med ting og "børne" rundt i stua - eller selv sitte oppi og bli kjørt av sine søsken. Så vogna er fortsatt ibruk. Og da kan den fortsatt pusses på.


 
 
Vogna ble skrudd fra hverandre, og alt treverket ble pusset litt med pussemaskin. Håndtaket og "hjulkapslene" ble spraymalet. Nå var sistnevnte litt av en prosess, siden jeg ikke fikk løs fronthjulene. Og det er ikke særlig lett å komme godt nok til i alle kriker og kroker når hjulene er festet til vogna. Og nå vil jeg ikke høre at det finnes en enkel måte å få dem løs på, altså!
 

 

Noen strøk maling på vogna, og voila; en ny vogn uten avflasset maling. Litt pynt på, for ei lita råååsa frøken ;o)


Nå er det bare å rulle iveg!
 

8 kommentarer:

Cecilie sa...

Så fin den vart :-) holde på å fikse opp litt barnemøbler eg og, dei har stått i nesten et år :-/

Bente sa...

Den ble kjempe fiiiiin!!!!

Lillis verden sa...

så fin den ble!!! Jeg har hatt prosjekt "puss opp spisebordet" nå i 5 år, og det står her nå fortsatt..... Flekkete og fælt, så det er vel håp for meg og???

Bondekona sa...

Fiiiin!

Kort og Søm sa...

Så flink du er :O)

Anonym sa...

Det er aldri for sent!
Er hun fornøyd med forandringen eller er det ikke "hennes" vogn lenger? De små vil gjerne at alt skal være som det alltid har vært.

Guri sa...

Den ble skikkelig kul! En soleklar forbedring :)
KLÆM

Hilde sa...

Takk dere :)

Lammelaartanker; hun ser ut til å være veldig fornøyd :) "Oooiiiii!" ropte hun da hun så den og fortet seg å nappe tak i den, putta kosekluten oppi og freste rundt i stua :)