Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 2. september 2011

Au! Støl... Nja...

Husets frue er støl i dag. Det har seg nemlig sånn at hun er så heldig (noen vil kanskje ikke være enig i at heldig er rette ordet) å få en haug med timer sammen med en personlig trener. Denne unge herremannen er svært så hyggelig, men akk så opptatt av at fruen skal ta i litt mer enn hun tror hun klarer. Noe som resulterer i de merkeligste grimaser og at hun sånn passelig svimer fra en øvelse til den neste. Ikke helt snilt gjort, mener fruen, mens torturisten bare ler. Nå har han vært på ferie, og fruen har dermed hatt en uke fri fra han. Å rusle rundt i treningsstudioet med egen daffetrening er særdeles mye mer behagelig, om enn ikke like effektivt. Men etter ferie kommer arbeidstid, og da er det til pers igjen. Ingen hvile her, nei! Resultat: fruen får mer og mer problemer med å forsere trapper for hver time som går. Både opp og ned. Mest ned.
Nå tenker husfruen at hun burde vært på trening igjen for å få løst opp stive muskler, men musklene skriker imot. Hvis hun sitter helt bom stille, så kjennes ingenting... Så da blir det nok slik da.


Jadda... Hadde det bare vært så vel. Slik kunne det vært, hadde det ikke vært for at sommerferien ble fryktelig lang med fryktelig mange unnskyldninger... Innelgget skrev jeg for en halv evighet siden, og siden har det ligget upublisert. Men i ren ønsketenkning legger jeg det ut nå.

Kanskje nye shox med gullflammer hadde gjort susen???

Ooooo, rååååsa!

Vondt er ikke godt, men støl på grunn av trening gir en god følelse likevel. Et bevis på at man har jobba hardt. Dørstokkmila er fryktelig lang! Krever gode sko bare å klatre over den, kjenner jeg...

God fredag! Støl eller ei...

7 kommentarer:

Karen sa...

Hihi, kjenner meg igjen her ja :)
Jeg har jobbet som Treningsinstruktør og veileder i mange år, og synes det er kjempegøy å pine folk utforbi sine egne grenser - men gangsperr er vondt ja... Trøsten er at en dag, så er du så godt trent at du ikke trenger å tøye, og får likevel ikke gangsperr ;)

Ha en strålende dag!

Hilde sa...

Kan gjerne tro det er gøy med pining fra den kanten!
Problemet er de altfor lange feriene... For da er det jo samme på nytt igjen.

Liv-Inger sa...

Ah, ikke snakk. Var på styrketrening senest i går. Har endelig mannet meg opp og fått lagd et eget treningsprogram på apparatene. Her skal fiskeboller dannes om til muskler! Men fader, så ondt det gjør underveis! Au au au. Og 5 kg liksom. At det kan være så tungt! ;-)

Er bare en ting å gjøre, Hilde. Et skikkelig nakketak! Og tenk på gulrota da. Bedre kondis, mer overskudd, mindre dvask (nå jeg vet ikke om du er dvask da, men undertegnede trenger så definitivt å stramme opp litt både her og der, så da tillater jeg meg å overføre akkurat det begrepet til andre, no offense).

Lykke til! Med mot skal dørstokkmila forseres! :-)

Pia sa...

Du har vært flink!

Frihet sa...

God fredag!!
Trening er best når den er ferdig ;)

Whitebite sa...

flinke Hilde!!
nyt fredagen med god samvittighet!

Hilde sa...

Nei-nei-nei! Jeg har IKKE vært flink! Jeg har jo ikke trent, jo. Bare tenkt på det...