Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 22. juli 2011

Tankevekker

Vi har stresset uten like i dag, for å få stua beboelig før Junior og 1.betjenten reiser bort ei uke. Vi har tenkt så det knaket for å skjære utallige meter listverk på riktig sted.

Og plutselig stod verden stille... Uten tv og radio i halvannen uke har vi nesten ikke fått med oss at det eksisterer en verden utenfor vår stue. Men nyheten om de tragiske hendelsene i Oslo og på Utøya nådde oss, og vantro har vi sittet koblet til tv'en.

Surrealistisk... Tankevekkende...

Til tross for småkrangling med ungene om hverdagslige ting, var dette kvelden for ekstra kos og gode ord på sengekanten. Krangel om leggetid blir litt uvesentlig på en sådan dag. At minstemor gråter ved legging, fører ikke til en standhaftig mamma - bare en mamma som vil gi ekstra kos.
Mange turer innom barnerommene har det blitt i kveld, bare for å nyte synet av sovende, fredfulle barn. Så uskyldige og gode.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja vi har alle kjent på livet i dag.
Jeg har sittet klistra til både pc og tv og klarer ikke legge meg.

Dette måtte jo være utenlandsk terror...og så viser det seg at det er en norsk konservaiv kristen....

Hilde sa...

Det er temmelg voldsomt hva EN person kan forårsake på så kort tid! (ut fra det vi foreløpig hører i hvertfall) Jeg var også sikker på at det var en utenlandsk gruppe som stod bak. Med sammenheng med hendelser i andre land.

Ikke lett å komme seg i seng, nei. Venter hele tiden på nye opplysninger.