Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 10. juli 2011

Hjem, kjære hjem! Om noen mil...

To uker på reise er snart over. Vi har tilbakelagt 170 mil i bil og er nå igang med de siste 50. De er laaange!En runde sisten i et lekeapparat under en spisepause.


Det har vært to fine uker, med byferie i Trøndelag og båtferie i Nordland. Men nå gleder vi oss til å komme hjem til oss selv - til våre egne senger og bad, til et hus som er innredet for unger og til å komme ut av kofferter.

Det vi imidlertid ikke gleder oss til, er alt rotet som følger jobben vi skal igang med når vi kommer hjem; oppussing av stua. Men det kan vi tenke på i morgen. Akkurat nå, her i bilen, virker selv det forlokkende.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til med de siste milene, om litt er det over og utpakkingen og uladingen gjenstår.

Ingenting er som sin egen seng igjen.

Klem fra meg

Liv-Inger sa...

Borte bra, men hjemme beste, heter det. Og det er så sant som det er sagt. :-) Godt dere har hatt en fin ferie. Men skjønner at dere gleder dere til å komme hjem, selv om oppussing av stua venter.

Vi reiser på ferie om 6 dager. Kristiansand. Jeg og jentene flyr sørover. Gubben kjører. Og hjemover skal vi kjøre, alle sammen. Det blir noen mil. Spent.

Pia sa...

Det er alltid godt å komme hjem! Lykke til med siste etappe!

Guri sa...

Borte bra, men hjemme absolutt best :))

Whitebite sa...

sier det samme som Guri;o)