Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 14. juli 2011

Storjobb i stua

Vi jobber for harde livet her i heimen. På i underkant av to uker skal vi ha gjort følgende:
Flytte ut og lagre alle møbler og stæsj fra stua, rive ut peis og brannvegg, gulv og lister. Pusse og sparkle her og der, pusse ned trapp, vaske alle overflater, male vegger og tak og vinduskarmer, bygge inn trapp, male trapp og legge nye trinn, ny døråpning, sette inn ny dør, legge nytt gulv og 1000 m listverk (ok da, litt overdrevent antall meter list. 998?) Puh... Så skal pipa renoveres og det skal på plass en ny ovn (heldigvis er den jobben satt bort til en fagmann), og så skal alle møbler og dilldall hentes igjen og plasseres + noe som skal kjøpes inn nytt (= maaasse tid på butikker for å synse og mene noe om alt).

Og så har vi jo tre unger oppi det hele... Godt vi har gode naboer som tar seg av dem og sørger for at vi alle får i oss mat innimellom ;)
Slik så det ut i går kveld.

Og slik ser det ut nå. Det går da fremover :)

Åh, nå glemte jeg nesten kjøkkenet! For mens vi er igang med gulvlegginga, tar vi oss en sveip innom kjøkkenet og sørger for nytt gulv der også. Og mens vi er igang der, blir det sikkert litt maling på vegger og tak der også... Jupp! Nok å gjøre.

6 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Dere har litt å henge fingrene i fremover, skjønner jeg. Men tenk så bra det blir til slutt! Godt med gode naboer, som bidrar til at prosjektet kan realiseres. Stå på! :-)

Anonym sa...

Puh..ble sliten nesten bare av å lese om alt dere skal gjør de neste to ukene! Blir spennende å se hvordan det resultatet blir til slutt. Og husk å ta noen pauser underveis da!:)

Ha en fin kveld!

Guri sa...

Kan ikke si annet enn STÅ PÅ og SIGNE ARBEIDET :))

oppsummert sa...

Sånt kan jeg ikke fantasere om at er mulig engang, for en energi!! Ordentlig misunnelig er jeg! Gleder meg til å se hvordan det går videre. Tenk at du har kapasitet til å blogge også oppi alt dette. Imponerende!

Whitebite sa...

wooow!
men dette blir bra. Heldige deg som får nytt gulv, det vil jeg også ha!

Lykke til videre!

Pia sa...

Ha ha, lykke til! Og det er ikke måte på hva man egentlig klarer og hvor effektive man klarer å være når man har flere barn;)