Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 12. juli 2011

12-åring i huset

For 12 år siden ble jeg mamma for første gang. Ung og uerfaren, men likevel veldig klar for å møte den lille skapningen i magen. Ingen skjønte at han var på vei ut før fødselen plutselig var i full gang! To kjappe timer og vi var blitt stolte foreldre til en liten friskas ;o)
Kjapp og full av energi var han videre også. Alltid i godt humør (mulig hukommelsen spiller meg et ørlite puss her...) og glad i tull og tøys .

Store gutten er snart tenåring. Plutselig har han blitt så stor, men samtidig virker det så uhorvelig lenge siden han var baby... Mulig han brukte ekstra lang tid på 3-10-årsalderen ;)
Nå er han en stor og flink 12-åring, som veksler mellom å leke og ha det fint med sin 6-årslillesøster og irritere seg grønn over henne, og som forguder sin minstesøster (enn så lenge hun er baby?)
Han elsker spill og morro og å være sammen med venner. Samtidig kan det fortsatt være fint å gjøre hyggelige ting sammen med mamma og pappa. Ishockey er yndlingssporten, og konkuranseinstinktet er stort!

Forbered deg, for her kommer et bilderas. (Jeg forventer ikke at du som ikke kjenner oss har så stor interesse for alle disse bildene. For deg kan det kanskje føles i meste laget... Det er mer for vår egen og venner og families skyld.)
Siden de første årenes bilder ikke finnes i digitalt format, eller ligger på en annen hardisc, så begynner vi livshistorien i 5-årsalderen.

En gladgutt :o)

En tiger i politihelikopter

Storbror beundres

Ishockey er tingen!

Ivrig fotballspiller også

KONGEN!

Godt å ha en sterk storebror på tur :o)

Nytt storebror-rom med hockeytema.
Her hadde vi familiens egen "Extreme makeover" med mange hemmeligheter underveis :o)

Hockeyhjørnet :o)

Første møte med den nye lillesøsteren.

Fortsatt ishockeyentusiast

Fineste trekløveret :o)

Snart tenåring... (!!!)Gratulerer med dagen, kjære gutten vår!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen til førstemann! Et nydelig bilde det siste der.

:)

Ann-Kristin sa...

For ein kjekk ung mann!! Gratulerer så masse!!