Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 7. januar 2013

Kanelknuter

Jeg måtte le da jeg hørte Loven og co på radioen før jul, og de snakket om hva de gruet seg til den 13.desember (= Lucia, om du hadde glemt det); "Da spiser vi gule, tørre boller med busemenn - buseboller!"
Det er vel ikke uten grunn at man ser den voksne generasjonen forsyner seg av tydelige voksenbakte boller under Lucia-feiringen i barnehagen. Det er få som går for "busebollene".

Det ble ingen Lucia på oss siden Minstemor var i ulage. Men istedenfor ble det bakt kanelknuter hjemme. Og siden vi har begynt med totalt melkefri diett til Vesla, var det er gylden anledning til å teste ut ei melkefri oppskrift. Den fant jeg her, og bollene ble suverene :)


Nå er det tomt for boller i fryseren, så det må bakes ny ladning. For ei bolleglad lita frøken er det kjekt å ha et lager liggende, for det er ikke alltid folk har melkefrie bakverk å tilby.
Siden bloggen også brukes som ei slags minnebok, måtte jeg ha med dette innlegget (som jeg glemte å legge ut midt i julestria...), så jeg husker hvor jeg finner oppskriften. Og selv om jeg ikke kan dele boller over nettet, kan jeg i hvert fall tipse andre så de kan bake selv ;o)

God ettermiddag!

7 kommentarer:

Kort og Søm sa...

De så veldig gode ut :O)
Kanelboller er en hit her i huset også!

Godt nytt år!

Karen sa...

Mmmh, kanelboller er det beste! :)

Likte forresten godt den heklekronen din! Suveren som både hodepynt og bordpynt...!

Ha en finfin kveld!
*klemmer*

Anonym sa...

Synd at du ikke kan lekke duft gjennom skjermen, men bildet taler for seg selv. Så godt ut!

Berit sa...

de så nydelige ut

Barbros lille atelier sa...

Hi, hi, minn meg på å ikke spise "buseboller" neste Lucia i barnehagen:-)

Kanelsnurrer derimot hørtes veldig godt ut!
Nam!

Familien Hobberstad sa...

Godt nytt år!!!
Det er myte betre med kanelboller enn "buseboller"... :) ble begge deler her, men favoritten er kanelboller..

Lykke til medmelkefri diett.. Vanskeleg å mye jobb å tenke over alt hva de små putter i munnen. Men alt for at de skal ha det godt, å ha en fornøyd mage..

Bente sa...

MMM disse så veldig godet ut!
Godt nytt år til dere alle.
Ps; Setter veldig pris på at du er flink til å legge igjen kommentarer;o)

Go` lørdag vidre.