Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 5. mai 2011

Kjappmat for mange små

1.betjenten er som tidligere nevnt, bortreist for tiden. Så når ungene har besøk av venner, og alle skal ha mat, er det om å gjøre å finne på noe enkelt, kjapt og gjerne litt populært. Vi lager ikke den kjipeste middagen da, for man vil jo gjerne tekke disse ungene :o) Og pannekaker eller spagetti og pølser orker vi ikke hver gang.
Så i dag ble det egenlagde pitapizzaer på dem. Fryktelig enkelt!

 

Pitabrød, tomatsaus, ost og diverse fyll, og så får ungene lage sine egne pizzaer med hva de vil ha på. Noen få minutter i ovnen, og så er middagen servert :o)God middag!

4 kommentarer:

Marit sa...

Smart middag! Og den så god ut også :). Har store planer om å få ut mønster på fruktbuksene og smekkene. Ting står litt på hodet her akkurat nå, men håper på bedre tider om en uke eller to! Men bra at du etterlyser! Det motiverer meg til å få det gjort :) God helg!

Maichen sa...

Herlig :)

Frihet-Natalie sa...

Gøy middag!!
Fin dag til deg og barna!!

Johanne Brekkevold sa...

Slik middag har vi ofte, det er populært og utrolig godt! Jeg var forresten helt sikker på at jeg hadde lagt deg til i min google reader, men nå ser jeg jo at jeg har gått glipp av mange innlegg. Herved er det fikset, så nå skal jeg ikke gå glipp av mer. God helg! Takk for gode ord på bloggen vår.