Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

lørdag 21. juli 2012

Spray - både her og der

Sprayosen står rundt hus nr 107. Når fruen har fått øynene opp for noe, gir hun seg ikke så fort. Nå er det spraylakk som gjelder!
Det startet med en lyslykt jeg har pleid å ha ute på terrassen. Den hadde fått så mange stygge flekker på at jeg ville ikke sette den frem mer. Men så slo det meg at jeg kunne prøve å spraye den. Ut med glassene og frem med sprayen! Svisj, så var det gjort! Et strøk til og glassene kunne settes på plass igjen, og lykten er så god som ny. Sånt kan man like :o)Hva mer kan vi spraye? Jo, den stygge kurven som står på loftet. Litt sray her og litt spray der, og så var den brukanes også. Kjekk å ha diverse dilldall i på terrassen.

Flere lykter har fått seg en runde med sprayflaska, og mer er i vente. Ei lekevogn fikk plutselig flekkfritt håndtak igjen, og en smijernsreol står for tur. Godt jeg kan stå ute med all denne sprayinga, ellers havner jeg nok i en ufrivillig rus...

Svisj!

1 kommentar:

Silje sa...

Åhååå....så smart! Aldri tenkt på! Selv om jeg for mange år siden sprayet en ramme jeg ikke likte fargen på. Har bare ikke tenkt på sprayingen mer :) Takk for at du vekket ideen igjen!

Lykten ble som ny jo! Nydelig! Og jeg er kurvelsker, trist når de gjemmes bort på loft og i kjeller. Fint å gi dem nytt liv! Tror jeg skal dra frem litt kurver og slikt :)