Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 10. juli 2012

Strikkemappe

Prinsessa har begynt å strikke. Tålmodigheten er ikke akkurat den største, så de små lappene hun lager holder stort sett ikke mer enn til tepper til de små dukkehusdukkene. Men hun trekker da strikkingen frem gjevnt og trutt, og øving gjør som så ofte nevnt, mester. Ganske flink har hun blitt, til 7 år å være :o)Mammaen måtte sy strikkemappe til henne. Hun er en rotekopp, og titt og ofte er vi på leiting etter hva det enn måtte være. Mora har et håp om at hun kan legge strikkeriene sine oppi mappen, så det ihvertfall er samlet.
Mappen er sydd i bomullsstoff med et lag platevatt inni, så stikker forhåpentligvis ikke pinnene igjennom. Supert å ta med nå som vi skal på ferie. En heklet sommerfugl måtte hun ha på.En omgang nå og en omgang da... så er nok skjerfet til pappa ferdig innen hun flytter hjemmefra ;o)
Er du tålmodig?

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kjempefin mappe. Gøy at hun strikker. Vår åtteåring har også prøvd seg, men det er vel kun blitt små lapper deg også.

PS. For 5000 per pers kan man få sol og strand i Bulgaria. :-)

Anonym sa...

Jeg er kjempetålmodig - innenfor korte tidsrom!

Så moro at veslejenta tar etter deg!
Bare vent til jul, så dukker det sikkert opp overraskelser til deg.

Guri sa...

I gitte situasjoner kan jeg være veldig tålmodig - men det motsatte kan også være tilfellet ;)

Flott strikkemappe :)
Klæm

Tone Salte sa...

Kjempe flott at de lærer så fort så mulig.. Flott sommerfugl, har du en oppskrift på den? Hadde nok falt i smak hos 6 åringen her i huset