Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 6. juli 2012

Med stjerner og prikker

i rosalilla skal jentene få kle seg i sommer - om det blir sommervær til det da...


Like kjoler har de fått - enn så lenge det går. Prinsessa godtar fortsatt at hun og lillesøster har noen like plagg. Ikke for at jeg er så opptatt av å kle dem likt, men det er jo litt gøy iblant ;o)

Et litt dårlig mobilbilde, av ei frøken som egentlig ikke har lyst til å stå i ro. Gressplenen innbyr mer til å turne på, men det er liksom ikke så lett å se hvordan kjolen ser ut på dersom hun øver på flikk-flakk og å stå på hendene...

Stoffer og mønster kommer fra Stoff og Stil. Akkurat disse bommullsstoffene kjennes helt herlige ut, så jeg angrer på at jeg ikke kjøpte mye mer. Det hadde vært kjekt med en tur til... Men nå er det lås på stoffVisakortet... (tøy altså). Jeg har altfor mye som må brukes opp før jeg kan tillate meg mer handling. Men jeg er ganske god på å finne på unnskyldninger...


To kjoleglade frøkener er ihvertfall fornøyde med mer påfyll i klesskapet :o)
...som om det ikke var nok der fra før av... (hysj!)

7 kommentarer:

Misemor sa...

Det er alltid flott å lese om likesinnede.. hehe... Har altfor mye av det meste - likevel "trenger" jeg mer av et eller annet! =)
Lykke til med Visabegrensningen.
Klem =D

Elisabeth, innerst i veien sa...

Åh, dette er jo min "Grøn hæk" i lilla. En lilla er faktisk under planlegging her også. Kjempefine kjoler. Liker at de er like, men likevel ikke helt.

Hilde sa...

Ja, tror det er samme som din, Elisabeth. Likte dette mønsteret, så det blir nok flere av denne :o)

Kort og Søm sa...

Så fine kjoler :O)
God sommer!

Frihet sa...

Så fine kjoer!! Å lilla, det er jo nydelig!!

Håper på sol og varme slik at småjentene kan løpe ute sammen i like kjoler.

klem

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Så fiiiiiine kjoler? Hvilken modell fra stoff og Stil er dette? Mååååå ha mønster altså!

Hilde sa...

Takk alle sammen :)

Victoria; mønsteret på kjolen heter Etasjekjole. Jeg er veldig fornøyd med mønsteret. Det blir nok flere utgaver av denne :)