Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 6. april 2012

Påskeaktiviteter


Deilige dager i skibakken for Junior og en kamerat. Kule karer :o)


Prinsessa kjører slalom for første gang.


En runde i barnebakken, og så var hun klar for de store bakkene :o) Tøffa!


*  *  *
Du trodde kanskje nå at vi hadde pakket sekken og reist til fjells med hele dyrehagen vår? Men neida, lite fjell rundt oss her. Snøfjellet besteg vi for noen uker siden. Så ihuga vinterfantaster er vi ikke, at vi reiser land og strand rundt for å lete opp en liten snøflekk vi kan sitte på mens vi propper oss med appelsiner og Kvikk Lunsj. (Godis klarer vi fint å presse i oss hvor det enn måtte være...)


Vi har en deilig og rolig hjemmepåske. Skigåinga er byttet ut med hagearbeid. Snøballkrigen er byttet ut med trampolinehopping. All vindrikkinga mens ungene enten sover eller er opptatt med sitt, er imidlertid byttet ut med en durabelig opprydding på loftet. Noe som absolutt ikke er en kjapp jobb, for der er det nok ting til å fylle en diger kontainer, kanskje flere. Veien til et ryddig og oversiktlig loft er ikke særlig gledesfyllt, men akk så deilig det blir når det er ryddet og kastet, og alt det gjenværende har fått sin nøye utvalgte plass! Lykke!

Men vi koser oss også med god mat og godteri, filmer og strikketøy, samvær med gode naboer og en ukeplan som er så åpen at jeg ikke engang har giddet fylle noe på den :) Deilige fridager!


God påske!


3 kommentarer:

Bondekona sa...

Yay for hjemmepåske!

gidde å lete etter vinteren når vi endelig er ferdig med den?
Nei takk.

Lykke til på loftet

oppsummert sa...

Høres ut som om dere har det veldig bra og produktivt for tiden. Og til og med en obligatorisk dose snø, det er jammen ikke verst.

Hilde sa...

Snø ja, men ikke i påsken... Vi bare later som ;o) Fint ferdig med snøen nå!