Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 23. april 2012

Sko til mange formål

Kan du huske følelsen av å hoppe ut av store, tunge vintersko og trå inn i lette joggesko, idet snøen smelter og lager våte spor på den solvarme asfalten? Som å slippe saueflokken ut etter den lange vinteren. Aldri har man vel følt seg lettere til beins.

Jeg savner den følelsen. Jeg tar jo titt og ofte på meg joggesko midt på vinteren. Den store forskjellen oppstår ikke i like stor grad lenger.
Men kjøp av sko er en stor våraktivitet.


Lette sko til en liten miniløper.Sko som tåler nyskjerrig (og egenrådig) utforsking av de små søledammer.Sko for de våte dagene.Sko for store føtter som skal ut og spasere.Sko for snart store føtter å surre rundt i.Sko for sporty bein å løpe i.Sko som søte små tær kan pynte seg i.Sko som allerede har rukket å miste sin fine hvite farge på grunn av aktive prinsesseføtter.Noen tror mora har skodilla og rister oppgitt på hodet når hun kommer hjem med nye sko til seg selv. Men fruen selv kan ikke huske sist gang hun kjøpte seg nye sko (mulig hukommelsen ikke er helt til å sole på, men sånne detaljer trenger man ikke henge seg opp i). Ikke et eneste par til fruen denne våren. Det bør noen huske på.
Og så forter fruen seg til å legge ut dette innlegget. Man vet jo aldri hva man kan komme over på en handlerunde...

Ha en skofin vår!

2 kommentarer:

Whitebite sa...

ahh..sko!
elsker sko.
har nok skodilla..
og det har du også, jaaada:)
god helg Hilde!

Kort og Søm sa...

:O)

Jeg har nok ikke skodilla,
men jeg har to venninner som har over 100 (!) par hver...himmel det er mange sko..*ler*..

Ha en fin dag,
med eller uten nye sko :O)