Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 1. april 2012

En lenge-ventet-på-dag

1.april er en stor dag. Ikke fordi vi er så fryktelig glade i å narre andre på selveste luredagen. Nei, her i huset er det bursdag som gjelder. Prinsessa fyller år. 7 store år er det denne gangen. Bursdag er viktig. Særdeles viktig. Det er lite som kan overgå en slik dag.


Prinsessa var rimelig treig med å komme til verden. Hele TO uker etter mors bestilling (eller, skal vi snakke bestilling, så var det vel nærmere fire uker for seint). Men hun kom fort når hun først fikk rompa i gir, og hun har såvisst ikke hengt på etterskudd siden!
Energien står til himmels (så lenge hun ikke må rydde rommet sitt), og fantasien og påfunnene kan gi oss både glede og hodebry.

Bursdagsang, kake og gaver serveres tidlig om morgenen på senga. Det gjelder å våkne før jubilanten - noe som er litt utfordrende... Nå skal det øves på ukulele ;o)

I dag feires det med familie og naboer. Barneselskapet tok vi i går. Til tross for at det er morro med fest med en gjeng 7-åringer, så må det vel sies at det er godt det er unnagjort for i år... Denne gangen gjorde vi det enkelt for oss selv. Fest på politihuset, 1.betjentens jobb. Veldig kjekt å ha endel staute betjenter i bakhånd om gjestene skulle bli for uregjerlige ;) Disco på et møterom var supert. At det er discokule og musikkanlegg på etatens møterom, kan man jo lure litt på. Hva driver denne gjengen egentlig med når de er på jobb?! Men det funka iallfall fint på en 7-årsbursdag ;)


Men nå skal det feires og etes!
Og ikke minst åpnes pakker, som ligger her og frister en prinsessekropp ;)

9 kommentarer:

Jill sa...

gratulerer med dagen :D fine kaker, fikk sånn innmari søtsug nå :)

litjjenta sa...

Gratulerer med dagen :)

Frihet sa...

Hurra hurra!!! Gratulerer til dere!!!

Hello Baby Lou sa...

Gratulerer til en fin frøken!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Litt sen gratulasjon herfra. Oh, den rosa ukulelen vet jeg om en til som hadde blitt glad for! Ja, jeg har jo grønn, men åtteåringen ønsker seg råssa!

Pia sa...

Gratulerer med den flotte sjuåringen! Regner med at dere feirer fortsatt? God påske!

Kort og Søm sa...

Gratulerer!
Bursdager er stas :O)

God påske til deg!

Whitebite sa...

Gratulerer til jenta di! jeg ble nesten en aprilsnarr selv da jeg ble født.. Fin tid å ha bursdag:)

Gode påskedager til dere!

Hilde sa...

Takk dere! Her har det vært feiret godt og vel :o)