Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 19. april 2012

Frøken-lunsj. Og matbokstips.

Det er lenge siden jeg har laget et matpakkeinnlegg nå. Men ungene får fortsatt matpakke altså. Noen ganger svært innholdsrike, andre ganger litt mer enkle.

Er man opptatt av matpakker, er det fort å bli opphengt på utstyrsfronten også.
Denne bento-matboksen, som jeg fant hos Lotusbarn, er helt super! Den passer perfekt til minstesuppas mat for barnehagedagen. Overraskende kjapp ordrelevering var det også.


Dette er den minste av to størrelser, og det er evig nok for min lille lunsjfortærer. Den flaska som følger med og som passer inn i et rom, ser jeg ikke helt vitsen med nå med det første, for det er ikke noe god drikkeflaske for ei lita frøken. Men så var det jo ikke på grunn av flaska jeg bestilte matboksen da ;o)Vesla er svært fornøyd med sin nye matboks, og klistremerkene den har fått på (medfølger) studeres nøye ;o)


Frøkena er klar for matpakkedagen med pasta, kylling og mais, ei brødskive og en bit av en ostebriks, fruktmos og litt blandet frukt og bær, og et råååsa bamseegg ;o)

Formede egg gjør forresten stor lykke. Former kan bestilles fra CasaBento, som jeg har god erfaring fra. Det baller fort på seg når mor svipper innom den nettbutikken...

Ha en strålende dag og god lunsj!

5 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Denne var fin i str, må innom å sjekke den nettbutikken :O)

Gode matpakker er viktig.
Jeg har en fra tupperware til lillebror med mange separate rom, den er helt super.
(Sånn at man slipper alle de småboksene, som alle lokkene blir borte på...*ler*..)

Ha en fin torsdag :O)

hjertemynthe sa...

Åh, så lekker nistepakke! Det er jo flere overraskelser ved å åpne din matboks enn et ved kinderegg.. Men godt med litt inspirasjon, klør litt i hodet noen ganger jeg skal lage nistepakke, det blir fort det samme. Så jeg skal nok takke masse fra ungene siden du tipser mora deres med lekre saker i nistepakka ;)

Pia sa...

Takk for tips! Det var en fin matboks!

Bøllemamma sa...

Så flott matboks :) Ei jeg spiser kønsj sammen med på jobb har en bentomatboks som alltid er stinn av god mat. Jeg har en tendens til å ha to brødskiver med kjøttpålegg ;) Syns du er kjempeflink som lager så flott lønsjpakke.

Whitebite sa...

Utrolig fin matboks!
jeg er en smule gal etter matbokser og har skapet fullt.. -men en slik med ulike rom har vi ikke..hmmmm!